Ensurt al carrer Cardenal Cisneros arran d’un conat d’incendi en una cuina

26 Feb 2019
incendi pis carrer cardenal cisneros el dilluns 25 a la tarda (4)

Un conat d’incendi en un immoble del carrer Cardenal Cisneros de Vilanova del Camí ha mobilitzat, aquest dilluns, els serveis de seguretat i emergències. Fins a tres vehicles de bombers, dues ambulàncies, una patrulla de Mossos i una altra de la Policia Local es van desplaçar al carrer, després de rebre un avís d’incendi dels veïns del número 24 que finalment va quedar en un ensurt

Eren sobre les 17:10h de la tarda quan, alertats per una intensa fumera, els veïns del bloc van trucat al 112 i a Mossos. La Policia Local es va desplaçar al lloc dels fets i van comprovar que es veia i olorava fum des del balcó dels veïns que havien donat avís, tot i que no era així des de l’escala. Tampoc no podien accedir a l’immoble on semblava que tenia origen el fum, perquè ningú responia a la porta, ni al telèfon. Els veïns van manifestar als agents la seva preocupació per la dona que hi viu en aquest habitatge.

Bombers i Mossos es van personar també per accedir amb força a l’immoble. Finalment, però, la veïna va obrir la porta i els bombers van poder entrar a l’interior de la vivenda i comprovar que s’havia cremat una olla a la cuina de manera accidental.

La dona va ser atesa pel SEM allà mateix, sense necessitat de traslldar-la a l’hospital.

incendi pis carrer cardenal cisneros el dilluns 25 a la tarda (2)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by