Entra en servei un nou vial de connexió de Vilanova del Camí amb l’enllaç a la ronda sud

05 Ago 2019
nou vial ronda obert 5 agost 2019

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha posat en servei un nou vial de connexió de l’enllaç de Vilanova Nord a la ronda sud d’Igualada, a Vilanova del Camí. Aquesta obra, que s’emmarca en un conveni de col·laboració entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i l’Ajuntament de Vilanova del Camí, ha comptat amb un pressupost de 390.000 euros

L’actuació ha permès millorar la connectivitat de la trama urbana de Vilanova del Camí, en concret, dels barris de la Pau i de Santa Llúcia, tant amb la ronda sud com amb Barcelona. Els treballs han consistit en la construcció d’un nou vial a partir del perllongament del carrer dels Fusters de Vilanova del Camí, que connectarà amb una de les rotondes que formen l’enllaç Vilanova Nord de la ronda Sud d’Igualada.

El nou vial té una longitud de 175 metres i una amplada de 10 metres, amb dos carrils de circulació de 3,5 metres i vorals d’1,5 metres cadascun. A més de la formació i pavimentació d’aquest vial, les obres han inclòs: elements per a facilitar el drenatge; adequació de la senyalització vertical, horitzontal i d’orientació, i estesa de terra vegetal i hidrosembra de talussos.

Optimització de la ronda Sud

Aquesta obra s’insereix en les actuacions que el Departament està impulsant per tal d’optimitzar la ronda sud d’Igualada, millorar-hi l’accessibilitat i afavorir la mobilitat en els municipis de l’entorn.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by