Entrades esgotades pel Festival Flamenc contra el càncer de mama

14 Oct 2016

benefic-artistic-v02

El dia 19 d’octubre es commemora el Dia Internacional contra el càncer de mama. A Vilanova del Camí, la delegació local de l’AECC anirà de bracet, aquest any, amb l’escola Artístic en la celebració d’aquesta diada. El pròxim diumenge, 16 d’octubre, Artístic farà per tercer any consecutiu el Festival Flamenc Benèfic en memòria de Juani Cruz. Aquest any, la recaptació anirà destinada a la “Campanya mama 2016” de l’associació “Catalunya contra el Càncer”. També compten amb el suport de Cultura de Vilanova del Camí.

Les entrades fa dies que estan esgotades per a satisfacció dels organitzadors que esperen gaudir d’una tarda d’expressió flamenca i emocions. Serà diumenge, a les set de la tarda, a Can Papasseit.

Des de l’AECC organitzen cada any, per aquestes dates, un concert benèfic que els permet contribuir amb els serveis i programes d’atenció que s’ofereixen des de l’associació, ja sigui a nivell d’informació i assessorament, com de suport i acompanyament en la malaltia.

Aquesta vegada compten amb la complicitat d’una altra entitat del municipi. El Festival Flamenc és un dels projectes més emotius i personals de la família Artístic. El van idear, ara fa tres anys, en homenatge a una de les alumnes més antigues de Rosalba Sánchez, directora d’Artístic, que ja fa uns quans va traspassar com a conseqüència d’un càncer; “Juani Cruz era una dona molt lluitadora i plena de vida, i també una gran amiga”, explica Sánchez.

Cada any el festival s’ha dedicat a un projecte solidari. L’any passat –que es va fer a mitjan novembre- es van recaptar fons per a la Casa dels Xuclis d’AFANOC, l’Associació de nens amb càncer.

cartell-artistic