ERC convida a ‘fer dissabte’ al riu, en el marc de la campanya Clean Up Europa

13 Jun 2018

ERC Netegem el nostre entorn jun18 cartell-v11


Des d’ERC han organitzat per aquest dissabte, una jornada de neteja del riu. S’emmarca en la campanya Clean Up Day que es va fer el mes de maig a molts municipis, però que com van assenyalar des d’ERC al darrer ple municipal, no havia comptat amb l’adhesió de Vilanova del Camí


És per això que han programat una activitat per aquest dissabte. A partir de les 10 del matí convoquen la ciutadania a participar d’una neteja del riu. La trobada serà davant del safareig municipal i des de l’organització proporcionaran guants a les persones voluntàries. A dos quarts de dotze, també han previst una xerrada, sota el títol “El camí de Vilanova”, a càrrec de Roc Barnils, agricultor i paisatgista de l’empresa Ben Plantats, productora de fruites i hortalisses.

La matinal acabarà amb un esmorzar popular a base de pa amb tomàquet, embotits i productes frescos de temporada.


info google icons

Es recomana fer inscripció prèvia indicant el nombre de participants i les edats, a l’adreça de correu somvilanova@gmail.com o per whatsapp al número 644 452 418. 


La campanya Let’s Clean UP Europe va registrar 270 accions a tot el territori català


La campanya Let’s Clean Up Europe es va celebrar els dies 11,12 i 13 de maig de 2018. Durant aquest any s’han registrat 270 accions de neteja organitzades els espais naturals del territori català des del mes de maig fins a juny, segons l’Agència de Residus de Catalunya.

És una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by