Es sotmet a informació pública l’ordenança de circulació que incorpora els vehicles de mobilitat personal

22 Gen 2019
Patinet imatge-v22

La setmana passada es va publicat la modificació de l’ordenança de circulació de Vilanova del Camí que estarà en exposició pública 30 dies. Durant aquest temps es poden fer les esmenes, reclamacions o suggeriments que es creguin oportunes abans que l’ordenança s’aprovi definitivament. El text en qüestió incorpora, per a la seva regulació, els vehicles de mobilitat personal i els cicles de més de dues rodes amb motor elèctric

El ple del passat 12 de novembre va aprovar inicialment la proposta que contemplava regular aquests vehicles impulsats per un motor elèctric que han de conviure amb els vianants i alhora amb els vehicles tradicionals.

La normativa vigent s’amplia amb un nou capítol que es desenvolupa en diferents articles on s’estableixen les condicions generals i específiques de circulació d’aquests aparells, cada vegada més utilitzats. El nou articulat també incorpora un apartat d’infraccions i sancions, que van des dels 60 €, per a les lleus, com circular per espais protegits per als vianants o prohibits al trànsit; als 500 € per a les més greus, com circular de forma temerària, posant en perill la seguretat dels vianants o sota els efectes de l’alcohol o les drogues.

Podeu consultar el text de la normativa al web municipal www.vilanovadelcami.cat. A la portada hi trobareu el bàner “Exposició pública” que us hi portarà directament.