Èxit de participació en aquest segon cap de setmana de Festa Major |FOTOS|

12 set. 2017


Aquest cap de setmana s’han reprès els actes de Festa Major. Dissabte, es va encetar la temporada de ball de l’Associació de Pensionistes i Jubilats a Can Papasseit. Més de 200 persones van ballar al ritme de Doble Duet, en un ambient distès i festiu


gala magica fm17 (55) V02


Javi Martín, Sebastien Dethise i Jammes Garibo, protagonistes d’una gala màgica


Diumenge, la sala polivalent de Can Papasseit va tornar-se a omplir “màgicament”. Els mags, Javi Martín, Sebastien Dethise i Jammes Garibo, van ser els protagonistes d’una gala divertida i espectacular. Grans números d’il·lusionisme, escapisme, amb monedes, amb nusos encantats i cordes màgiques… van sorprendre al públic, molt familiar, que va aplaudir enèrgicament les actuacions.

La gala va ser molt participativa, i el públic entregat, no va dubtar en pujar a l’escenari per participar al costat dels mags dels seus trucs.

Vilanova 4d7 V02


Els Moixiganguers descarreguen a Vilanova dos pilars de 4, el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7, el 4 de 7 i un pilar de 5


Els Moixiganguers d’Igualada van actuar durant la  Diada a Vilanova del Camí. L’actuació corresponia a la diada prevista pel passat dia 3 que es va cancel·lar junt amb la resta d’actes de la Festa Major per un dia de dol declarat pel consistori. En l’actuació de dilluns, els Moixiganguers van descarregar a la plaça del Mercat de Vilanova dos pilars de 4, el 4 de 7 amb agulla, el 5 de 7, el 4 de 7 i un pilar de 5.

L’Associació de Sardanistes de Vilanova del Camí també va fer rotllana l’11 de setembre, a la plaça del Mercat, on van ballar fins al migdia.

txabi franquesa 11s fm17 (5) V02


El monòleg de Txabi Franquesa, va fer un ple absolut a Can Papasseit


A la tarda, el monòleg de Txabi Franquesa, va fer un ple total a Can Papasseit. Prop de 400 persones van riure de valent amb els acudits de Franquesa, un còmic polifacètic, que va donar els seus primers passos professionals amb Tricicle. Es va formar especialment com a clown al Cirque du Soleil i ha enregistrat monòlegs per a la Central de Cómicos, de la Paramount Comedy i forma part del planter d’El Club de la Comedia.