Finalitza amb èxit el Certificat de Professionalitat de formació ocupacional d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals

03 Jul 2019
FOAP formació ocupacional Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals. Foto de grup

Aquest mes de juny ha finalitzat el Certificat de Professionalitat de Formació Ocupacional que ha organitzat Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el finançament del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social


Promoció Econòmica Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


El curs d’Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals s’ha realitzat de febrer a juny. Van iniciar la formació 15 persones i l’han finalitzat 12, ja que tres participants han trobat feina abans d’acabar la formació.

L’acció formativa s’ha realitzat a l’Aula TIC del Centre Innovació Anoia amb una durada de 470 hores que ha proporcionat als alumnes participants una formació teòrica i pràctica d’especialització dins la branca administrativa i amb la finalitat de millorar la capacitació i la qualificació professional per afavorir la inserció de les persones en situació d’atur. El curs ha inclòs un seguit de pràctiques professionals no laborals en empreses col·laboradores que han permès a l’alumnat poder consolidar el seu aprenentatge.

La valoració del curs ha estat positiva, ja que l’obtenció d’aquest Certificat Professional permet al alumnes millorar les seves possibilitats d’incorporació al mercat laboral.

FOAP formació ocupacional Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals (1)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by