Gairebé una trentena d’activitats omplen l’agenda esportiva de la Festa Major de Vilanova 2019

27 Ago 2019

Excursionisme, ciclisme, futbol, futbol sala, handbol, bàsquet, petanca, tennis i tennis taula seran les disciplines esportives presents en aquesta edició de la Festa Major de Vilanova del Camí. Gairebé una trentena d’activitats que ompliran la zona esportiva de Can Titó des de dissabte 31 d’agost fins el pròxim 11 de setembre


Esports Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Aquest dissabte s’enceta l’oferta esportiva amb els partits de Festa Major dels equips base del CE Anoia. El Juvenil A jugarà a les 10:00 h contra el Llacuna mentre que a les 18:00 h, serà el CF Vilanova el que s’enfronti al Pla del Penedès.

El CH Vilanova també disputarà al poliesportiu de Can Titó un partit amb l’equip juvenil que s’enfrontarà a l’Igualada.

I a les pistes de Tennis de Can Titó tindrà lloc dissabte i diumenge el tradicional Trofeu de Festa Major de Tennis que servirà per inaugurar la reforma de les pistes, ara ja homologades.

PISTES TENNIS juliol 19

Diumenge les activitats esportives contemplen nous partits del CE Anoia. En aquest cas, el protagonista serà l’equip Cadet A que jugarà amb el Vilafranca, a les 10:00 h.

Les activitats esportives es reprendran el cap de setmana següent, 7 i 8 de setembre

Handbol octubre 2018

Dissabte 7 de setembre es continuaran disputant, de 9:00 a 14:00 h, al camp de futbol de Can Titó, els partits de Festa Major dels equips base del CE Anoia. A les 15:30 h, serà el torn de la Peña Bética que jugarà amb el Vallirana el Campionat de Futbol Veterans, una cita ineludible de la festa major vilanovina.

I a les 17.30 h, l’Amateur del CE Anoia jugarà el que serà el seu primer partit de lliga que l’enfrontarà al CF Ribes.

El poliesportiu de Can Titó també acollirà diferents Trofeus de Festa Major. A les 9:15 h, el dels equips base del CFS Vilanova i a partir de les 12:00 h, els del CH Vilanova. Al matí jugaran els equips Infantil i Cadet i a la tarda, el Sènior i el Juvenil.

També a la tarda, a les 19:45 h, es disputarà el Trofeu de Festa Major del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant a càrrec de l’equip Sènior Masculí.

Basquet Endavant 1 oct 2018-720

Al Gimnàs de l’Escola Joan Maragall acollirà el 7 i 8 de setembre el Campionat de Festa Major del CTT Vilanova. Dissabte es disputarà el Campionat Individual federat i d’afeccionats. Per participar cal ser major de 10 anys i fer la inscripció, el mateix dia, de 9.00 a 10:00 h.

I el club ha reservat el matí de diumenge per celebrar la quadrangular de Tennis Taula per equips amb la participació dels clubs de Montbui, La Torre de Claramunt, Castellgalí i Vilanova del Camí.

Diumenge, el camp de futbol de Can Titó tornarà a acollir els partits del base del CE Anoia i a la tarda, a les 17:30 h, la trobada entre el CF La Paz i la UE Tous.

Al poliesportiu, continuaran els partits dels equips base del CFS Vilanova o a les 12:00 h jugaran el Sènior del CFS Vilanova contra el FS Montbui.

Diumenge també serà una jornada petanquera. Les pistes del barri La Pau seran l’escenari del 25è Torneig obert de Petanca del CP Santa Lucía.

Petanca Divendres Sant 2017

Les activitats esportives de Festa Major es clouran l’11 de setembre amb el Trofeu Memorial Doctor Longarón, un derbi local que enfrontarà el CF Vilanova i el CE Anoia.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by