Gran estrena del Club Gimnàstic Ballerina a la 1a jornada comarcal de gimnàstica rítmica individual i conjunts

21 Mar 2019
CG Ballerina 1a jornada comarcal març 2019

El passat diumenge, es va celebrar al Complex Esportiu Mont-aQua, la 1a Jornada Comarcal de gimnàstica rítmica. El Club Gimnàstic Ballerina va participar amb sis gimnastes en diferents categories. Per a totes elles, era l’estrena en una competició oficial aquesta temporada i van aconseguir fer un gran paper, assolint uns bons resultats entre els clubs de la comarca

Abril Quintana, categoria pre-benjamí B mans lliures, va sortir a pista amb l’expressió que la caracteritza i va aconseguir una molt bona quarta posició. Vera Márquez, benjamí B mans lliures, amb una gran execució va pujar a la segona posició del podi. Anna Vinyals, aleví B mans lliures, amb gran expressivitat també escalava la segona posició, i Laura Batalla, infantil B mans lliures, amb una gran tendresa, es coronava primera, en la seva categoria.

En aparell, competien Martina Quintana, Infantil amb pilota, que va executar un gran exercici i va quedar campiona, i Júlia Farré, cadet amb cinta, va fer un exercici amb gran elegància que li va donar l’or en la seva categoria.

Per finalitzar la jornada, les gimnastes del club classificades al Campionat d’Espanya: Carlota Zamora, Gisela Ramírez i Paula Mensa, van fer una exhibició per al públic dels exercicis que presentaran a Guadalajara la primera setmana d’abril.

Des del club han felicitat les gimnastes i el cos tècnic per aquesta gran jornada de gimnàstica comarcal.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by