Inflables, masterclass i remullada nocturna omplen d’activitat la piscina per acomiadar el programa esportiu |FOTOS|

27 Jul 2018

masterclass i bany nocturn 2018 (9)-720

album-fotografic-faldo-borde


La piscina municipal de Can Titó va tornar a fer el ple aquest dijous al vespre, amb la festa de comiat del programa d’activitats estiuenc d’Esports. La clàssica cita de la masterclass i la remullada nocturna van aplegar unes 320 persones per compartir una nit diferent entorn la piscina. Unes hores abans, a la tarda, la instal·lació també s’havia omplert amb la festa dels inflables


Aquesta és una jornada lúdica i esperada com a cloenda de tota l’activitat de lleure esportiva que es desenvolupa al voltant de la piscina, el mes de juliol.

D’una banda, la tarda esdevé una festa per a tots els banyistes amb els inflables d’Aquasos que fan passar una estona molt divertida a petits i grans. Aquest any, eren tres els inflables que es van col·locar dins l’aigua, amb formes de piràmide, una mena de pop i una barcassa. Un equip de reforç de socorristes van controlar els torns d’accés per edats, per tal de garantir l’ordre, la seguretat i el gaudi del joc, les tres hores que va durar l’atracció (de quatre a set de la tarda).

D’altra banda, el bon ambient va acompanyar també la doble activitat nocturna que cada any serveix de comiat a les activitats dirigides per als adults. És per això que primer es fa la masterclass, amb la participació sobretot de les usuàries d’aquest programa que a més havien preparat alguna coreografia durant les sessions de Manteniment a la fresca. Des de Joc net, Mònica Garcia va ser l’encarregada de dirigir la masterclass, mentre els més joves s’estiraven i conversaven a la gespa esperant l’hora del bany.

Tot seguit, joves i grans van poder entrar a l’aigua i gaudir de gairebé una hora de remullada, que en un dia com el d’ahir, amb altes temperatures, va ser molt ben rebuda.

Des d’Esports han destacat que aquesta és una festa molt familiar, tranquil·la i lúdica que té molt bona acollida, any rere any.


Doble cloenda dels cursets de natació i lliurament de diplomes als cursetistes


D’altra banda avui es fan els comiats dels cursets de natació. Enguany han estat un total de 76 els cursetistes infantils que han participat de l’activitat, en horari de matí i tarda. Els del matí, han estat una trentena, i els de la tarda, 46. Per tant, com asseguren des d’Esports, s’ha fet també un ple i s’han ocupat les places disponibles.

Avui en doble torn, com també ve sent habitual es fa el comiat dels cursos de natació: a dos quarts d’una del migdia i a les set de la tarda. Com cada any, la foto dels cursetistes, una petita exhibició del que han après durant el curs i l’entrega de diplomes permetrà a les famílies compartir la satisfacció d’aquesta cloenda, al final de la qual es farà un petit refrigeri.

Curset natacio 2018 (2)-720