Intens cap de setmana pel CG Ballerina en l’emocionant XXIV Festa de l’Esport de Vilanova i el III Trofeu Ciutat de Reus

10 Oct 2018
CG Ballerina Festa Esport 2018

El CG Ballerina ha tingut un intens cap de setmana. Diumenge van viure amb emoció la XXIV Festa de l’esport de Vilanova del Camí, organitzada per l’ajuntament vilanoví. Un acte que han valorat de “molt especial dedicat a esportistes i entitats de la localitat”. A més des del club van viure de manera especial la festa perquè Paula Mensa era una de les finalistes absolutes que optava a millor esportista de l’any i perquè van rebre també, premis en categoria Individual: per a Vera Márquez i Abril Quintana com a gimnastes en Esport Escolar, i per a Carlota Zamora i Gisela Ramírez pels seus resultats en esport base


En categoria de grup a nivell base també van ser premiats el Conjunt Infantil de Gimnàstica Estètica format per: Inma Cardozo, Martina Quintana, Lia Escribano, Carlota Zamora, Gisela Ramírez i Abril Canela, així com el conjunt Júnior format per: Sandra Domínguez, Irune Munuera, Júlia Farré, Itziar Mensa, Rut Vives i Paula Mensa. A més es va reconèixer també a Sara Jiménez i Sonia Gutiérrez per la seva gran dedicació i treball com a tècniques del club.

D’altra banda, dissabte van viatjar cap a Reus a participar del III Trofeu Ciutat de Reus de gimnàstica rítmica en categoria individual i conjunt. Les gimnastes del Club Ballerina van brillar a la pista i van tornar a emocionar públic i jutges amb grans exercicis.

Gisela Ramírez va quedar subcampiona Aleví Base; Carlota Zamora, campiona Infantil Base; Sandra Domínguez, 8a classificada Juvenil Base; el conjunt Cadet Base, 5è classificat i el conjunt Juvenil Base, 6è classificat.
Des del club han donat l’enhorabona a l’Ajuntament de Vilanova del Camí “per la gran Festa de l’Esport viscuda diumenge”, i han felicitat “les gimnastes, el cos tècnic i les famílies per la seva gran feina que fa possible el projecte del Club G Ballerina”.