Intensa agenda esportiva per aquest cap de setmana a Vilanova del Camí encara en clau de Festa Major

06 Set 2019
CF Vilanova partit 50 aniversari V02

Vilanova del Camí oferirà aquest cap de setmana una intensa agenda d’activitats esportives encara en clau de Festa Major


Esports Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Dissabte es continuaran disputant, de 9:00 a 14:00 h, al camp de futbol de Can Titó, els partits de Festa Major dels equips base del CE Anoia. A les 15:30 h, serà el torn de la Peña Bética que jugarà amb el Vallirana el Campionat de Futbol Veterans, una cita ineludible de la Festa Major vilanovina.

I a les 17.30 h, l’Amateur del CE Anoia jugarà el que serà el seu primer partit de lliga que l’enfrontarà al CF Ribes.

El poliesportiu de Can Titó també acollirà els Trofeus de Festa Major de fútbol sala, bàsquet i handbol

CFS Can Tito 18 oct 2014

El poliesportiu de Can Titó acollirà aquest cap de setmana diferents Trofeus de Festa Major que s’iniciaran a les 9:15 h amb els equips base del CFS Vilanova.

El CH Vilanova ha programat quatre partits en el marc del trofeu de Festa Major. A les 12:00 h jugarà l’equip Infantil contra el CH Ripollet i a les 13:15 h el Cadet i l’Handbol Cooperativa St. Boi. A la tarda, a les 16:30 h jugarà l’equip Sènior amb l’Handbol Pardinyes i a les 18:00 h el Juvenil contra l’Associació Lleidatana.

L’endemà diumenge, l’equip infantil es desplaçarà a Montbui per jugar amb l’equip local.

Dissabte a la tarda, a les 19:45 h, es disputarà al poliesportiu vilanoví, el Trofeu de Festa Major del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant a càrrec de l’equip Sènior Masculí.

El CTT Vilanova convoca els amants del tennis taula al Campionat Individual d’afeccionats que es disputarà dissabte al matí

El gimnàs de l’Escola Joan Maragall acollirà dissabte i diumenge el Campionat de Festa Major del CTT Vilanova. Dissabte es disputarà el Campionat Individual federat i d’afeccionats. Per participar cal ser major de 10 anys i fer la inscripció, el mateix dia, de 9.00 a 10:00 h.

I el club ha reservat el matí de diumenge per celebrar la quadrangular de tennis taula per equips amb la participació dels clubs de Montbui, La Torre de Claramunt, Castellgalí i Vilanova del Camí.

Diumenge, el camp de futbol de Can Titó tornarà a acollir els partits del base del CE Anoia i a la tarda, a les 17:30 h, la trobada entre el CF La Paz i la UE Tous.

Al poliesportiu, continuaran els partits dels equips base del CFS Vilanova i a les 12:00 h jugaran el Sènior del CFS Vilanova contra el FS Montbui.

Les pistes del barri La Pau seran l’escenari aquest diumenge del 25è Torneig obert de Petanca del CP Santa Lucía. Els partits començaran a les 8:30 i s’allargaran fins a les 15.00 h.

Petanca torneig divendres sant 2019

L’agenda esportiva de Festa Major es clourà l’11 de setembre amb el Trofeu Dr. Longarón

Les activitats esportives de Festa Major es clouran l’11 de setembre amb el Trofeu Memorial Doctor Longarón, un derbi local que enfrontarà el CF Vilanova i el CE Anoia. El partit començarà a les 11.00 h.

Després del partit, el CF Vilanova, amb la col·laboració de Paellas Company, prepararan una paella per a tothom qui vulgui menjar-ne. Si voleu quedar-vos a dinar haureu de comprar el tiquet al Restaurant Nou o al camp de futbol durant els partits del CF Vilanova. El preu de l’àpat, que inclou paella, vi, aigua i pa; és de 10 € per al públic general i 7 € per als socis de l’entitat.

paella CFV-v1

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by