Ja es poden inscriure a l’Àrea de Cultura les parelles de voluntariat lingüístic

09 Mar 2010

Perdre la por a parlar català és un dels objectius del projecte de voluntariat lingüístic que aquest mes de març s’ha iniciat a Vilanova del Camí. L’Àrea de Cultura i Participació Ciutadana ha presentat un nou programa de parelles lingüístiques per fomentar l’ús del català oral. Novament es convida a les persones que parlen habitualment català a ensenyar la llengua a d’altres que tenen coneixements bàsics, però que no s’animen a parlar-la.

Des del passat dijous ja es poden inscriure a l’Àrea de Cultura les persones que vulguin participar d’aquest projecte. El seu compromís serà destinar una part del seu temps a conversar amb persones interessades a agafar fluïdesa, en un context relaxat, que els ajudi a perdre la vergonya i la por. En principi es recomana que les parelles es puguin trobar entre 8 o 10 vegades al llarg de tot el programa, però no hi ha un nombre mínim ni màxim de trobades, que seran sempre pactades entre les dues persones que conformin la parella.

La presentació del projecte es va fer dijous amb la presència d’un responsable del Consorci de Normalització Lingüística.

Per inscripcions cal adreçar-se a l’Àrea de Cultura, a la tercera planta de l’Edifici d’Entitats o bé trucar al telèfon 93 805 44 11 (extensió 4).