Julia i Luisa Salgado de Panela&Coco: “Estem contentes perquè cada dia entra gent nova al local. Som una gran família”

17 Mai 2019

Fa just un any que les germanes Julia i Luisa Salgado van decidir obrir Panela&Coco, una granja, on a banda de comprar pa de tota mena, es pot gaudir també de diferents dolços en un ambient tranquil i distès

Julia i Luisa Salgado PanelaiCoco (10)

La idea d’obrir aquest negoci va sorgir quan la Julia va decidir deixar la seva feina en el supermercat on treballava, i van decidir, amb la seva germana Luisa, obrir una granja on poder desenvolupar-se professionalment i alhora també donar ales a la seva creativitat.

El nom de Panela&Coco, va ser idea de la Luisa –que és qui aporta la part més creativa al negoci, explica- inspirada en la seva alimentació vegetariana. “Habitualment consumeixo llet de coco i en comptes de sucre faig servir panela, i em va semblar que, a banda de ser una bona combinació, era un bon nom per al negoci que volíem impulsar”.

Aquestes dues germanes, van iniciar-se en el negoci sense una experiència prèvia en el sector, tot i que els seus pares havien tingut bar, explica la Julia.

Aquest primer any de negoci els ha passat rapidíssim, diuen, i l’experiència ha estat molt positiva i enriquidora. “El negoci, diu Luisa, funciona molt bé i estem contentes perquè cada dia entra gent nova al local. Hem aconseguit una relació molt propera amb els clients fins el punt que podem afirmar que som una gran família”.

A Panela&Coco hi podem trobar pa de tota mena: des de la tradicional baguette a l’artesà de barra, passant pel pa cantàbric de doble fermentació, el de pagès de mig -que té molta sortida- el d’espelta i també de blat sarraí. Però també tota classe de dolços: ensaïmades, croissants, canyes… i productes salats d’elaboració pròpia com les pizzes de pa cantàbric o les crestes de formatge de cabra i ceba caramel·litzada, les d’espinacs amb crema, les de pollastre amb curri o a la carbonara… productes per cert, que van promocionar amb molt d’èxit a la darrera edició de la Ruta de la Tapa, esdeveniment organitzat per Vilanova Comerç.

Julia i Luisa Salgado PaneliCoco (7)

Treballar amb la família, asseguren les dues germanes, no ha estat mai un problema perquè sempre han estat molt unides i han compartit molts projectes vitals. És més, afirmen que quan pensen en el futur, valoren la possibilitat d’obrir un Panela&Coco 2, i 3, des dels quals oferir una major diversitat de productes .

Tenen clar, però, que en cas d’expansió, triarien Vilanova del Camí, perquè és el meu poble i és on ens sentim a gust.

La Julia i la Luisa creuen que com a valor afegit aporten una manera de fer propera i familiar i sobretot destaquen la qualitat dels productes que utilitzen.

Amb esperit emprenedor però també col·laborador, les germanes Salgado, valoren molt positivament la relació i la cooperació entre els establiments locals. “Els uns ens podem ajudar als altres, asseguren, i sempre que tenim oportunitat, participem en esdeveniments i projectes locals”.

Si encara no coneixeu Panela&Coco, podeu anar fins el carrer Montserrat, 15 de Vilanova del Camí de dilluns a divendres, de 7:30 a 13:30 h i de 16:30 a 20:30 h i els dissabtes i diumenges també obren de 8:00 a 14:00 h.

valors-actius-nom-tira-1080x114-1-1080x100-2

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by