- Vilanova Comerç torna a dinamitzar la restauració local amb aquesta proposta que permet gaudir d’un bon mos a un preu econòmic.
Avui arrenca la 6a Ruta de la Tapa de Vilanova del Camí amb la participació de 13 bars-restaurants del municipi que fins diumenge ens convidaran a gaudir de les tapes i plats que han elaborat. Són: Cal Nus, Bar Molina, L’Essència, La Rucola, el Restaurant Nou, New Cellar, Quiosc Picasso, Mar i Terra, Flor de Te, El Punt Mercat, Cal Cefe, El Punt Anoia i El Fanalet.
La iniciativa de Vilanova Comerç ens proposa descobrir i fruir de l’oferta de la restauració vilanovina a preus econòmics. Per només 3,50 € podem degustar una tapa acompanyada d’una beguda: una canya, una copa de vi, un refresc… Tot dependent de la tria feta per cada negoci.
A més a més, participar de la ruta pot tenir doble premi pel paladar, perquè entre totes les persones que al final deixin el seu vot a la millor tapa, se sortejaran tretze vals de 25 € per gastar-los novament en algun d’aquests establiments, en forma de sopar o dinar.
La participació i esforç d’aquests establiments també es veurà recompensada amb el reconeixement especial a la tapa més popular, és a dir la més votada pel públic, i a la millor tapa valorada pel Jurat.
Per anar obrint boca
Per anar obrint boca presentem els plats que han triat els tretze establiments que participen en aquesta sisena edició de la Ruta de la tapa, algunes amb nom ben original i totes, de segur, elaborades amb cura.
Així tenim la tapa de “Bob Esponja en el fondo del mar” del frànkfurt Cal Nus; la Pota de calamar a la canyena, al bar Molina; Pebrot verd farcit de rostit sobre una salsa vermella amb cruixent de formatge, al Bar el casal L’Essència, Base de Focaccia cruixent i esponjosa amb romaní, oli verge i acompanyada de pernil salat i formatge brie o tomàquet, a la pizzeria La Rucola; Mar i Muntanya de cigrons i carxofa, al Restaurant Nou; Filet de porc amb pernil serrà en espècies, arrebossat del gastrobar New Cellar; Pernil amb pinya, anxoves i xarop de gerds, del Quiosc Picasso; Base de parmentier de carabassa acompanyat d’un saltejat de bolets i llegums, amb bacallà esmicolat i mini mandonguilles, al restaurant Mar i terra; Pop amb salses i assadures, al bar Flor de Te; Mini entrepà de milanesa de vedella, enciam i tomàquet amb una salsa especial criolla, en El Punt Mercat i El Punt Anoia; Montadito Cal Cefe amb pa torrat, pebrot escalivat, mini hamburguesa, ou de guatlla i pebrot de padró, a Cal Cefe i una Truita de patates i botifarra casolana, al frànkfurt El Fanalet.