La Colla gaudeix de la ‘triatló’ d’estiu amb caminada, vermut i bany

18 Jul 2019
Colla a la Tossa de Montbui juliol 2019
Foto Jaume Sayós

La Colla Excursionista de Vilanova del Camí ha tancat el calendari d’excursions abans de marxar de vacances d’estiu. Ho ha fet amb una caminada que els va dur des de les piscines del Molí Nou fins a dalt La Tossa, i després de tornada. En aquesta ocasió una vintena d’excursionistes van participar de la tradicional triatló, com l’anomenen des de la colla


Colla Excursionista de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Es van posar en marxa a les 8 del matí, quan es van trobar davant de la piscina del Molí Nou i xino xano van anar fent camí, preparats i amb força aigua. “La pujadeta bé ho demana, però vam anar molt animats, i a poc a poc vam arribar a dalt on vam gaudir d’un merescut esmorzar i d’unes magnífiques vistes de bona part de la comarca”, afirma Francesca Cullerés, la presidenta de l’entitat i cronista de la sortida.

Un cop descansats i amb la panxa plena, van agafar el camí de baixada per arribar novament a les piscines del Molí Nou i fer la segona part de la triatló: un vermut ben fresquet amb els companys, i tot seguit la tercera part: el bany que com assenyala Cullerés “s’agraeix amb la calor que ens està portant aquest càlid estiu”.

Des de l’entitat han donat les gràcies als vocals per aquesta bonica i variada sortida: Josep Balada i Marcel·lina Grados.

La Colla reprendrà les sortides al setembre amb la caminada nocturna en record al company Josep Mateu

La propera cita serà ja passat les vacances, el dia 14 de setembre, amb la caminada nocturna, en record al company Josep Mateu.

Com cada any, faran camí acompanyats per la llum de la lluna i dels lots que els il·luminaran el camí. Des de l’entitat expliquen que és una caminada fàcil i apta per a tothom. Sortiran a les 21 hores des de davant de la seu de la colla.

Per agilitzar l’entrega de tiquets, demanen aportar anotat el nom, cognoms i DNI dels participants. 

Des de l’entitat també han desitjat unes molt merescudes i bones vacances d’estiu a tothom. 

Les inscripcions es poden fer el dijous de la setmana de la sortida de 19 a 20:30 h al carrer Montserrat, 28 (Restaurant Nou) de Vilanova del camí. Els socis també al 93 803 43 88 i 627 646 512, WhatsApp, cevcami@hotmail.com i Facebook.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by