La Conca d’Òdena unifica en un catàleg la seva oferta teatral

04 Feb 2010

teatre abonamentsEls municipis de la Conca d’Òdena han decidit treballar en xarxa per promoure l’oferta teatral que es podrà veure durant el proper semestre a Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena. Per fer-ho han elaborat un catàleg que inclou les actuacions de música, dansa i teatre que s’han programat a aquests quatre municipis a les diferents sales i teatres: l’Ateneu Igualadí, el Teatre de l’Aurora, l’Ateneu de Montbui, el Centre Unió Agrícola d’Òdena i Can Papasseit. La primera representació que es podrà veure és l’obra ‘Don Juan. Memòria amarga de mi’, que la Cia Pelmànec presentarà aquest diumenge, a Can Papasseit, a les 6 de la tarda.

A banda de fer la promoció dels espectacles, el catàleg presenta la possibilitat d’abonaments que ofereix l’Ajuntament d’Igualada, de la mà de l’Ateneu Igualadí i del Teatre de l’Aurora. El públic pot comprar un abonament de 44 euros que li dóna dret a assistir a 4 espectacles.

En aquesta iniciativa de promoció cultural participa activament el departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat, que ha posat en marxa un pla de xoc per donar suport a les programacions culturals estables dels municipis i a la programació de gires. Durant el primer semestre del 2010, es portaran una trentena d’obres, exhibicions artístiques i concerts de gira per 21 municipis de les Comarques Centrals. En total, es faran 76 funcions. Entre els espectacles, hi ha l’‘Avi Ramon’, un espectacle de Teatre Nu que es podrà veure a Montbui, Òdena i Vilanova del Camí, i ‘Lo monstre‘ de la companyia Efímer, un gran muntatge per gaudir-ne al carrer que es podrà veure a Vilanova del Camí i Montbui.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by