L’escape room i l’Impro Show, protagonistes del diumenge de Festa Major | VÍDEO i FOTOS

04 Set 2019

El programa de Festa Major incorporava dues novetats importants. Per una banda, dues edicions de l’escape room Obsidiana i Ikal, una per a infants i una altra per al públic familiar, que van funcionar molt bé. Els participants van haver d’aguditzar el seu enginy, les habilitats i la valentia per superar les proves que els havien preparat

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

D’altra banda, l’Impro Show, l’espectacle d’improvisacions, va reunir a Can Papasseit unes 300 persones. Un show dinàmic i divertit que la regidora de Festes Eva Vadillo, creu que podria encaixar en altres festes locals, del què en pot gaudir tota la família.

El matí de diumenge però es va obrir amb la tradicional cercavila a càrrec dels Geganters i Grallers de Vilanova del Camí que va recórrer diferents carrers del municipi amb punt final a la plaça del Mercat on, a partir de migdia, va tenir lloc la ballada de la Dansa de Vilanova amb la col·laboració de l’Esbart Dansaire.

A migdia també va tenir lloc l’acte de Moixiganguers amb els Castellers d’Esparreguera. Els morats van demostrar el seu bon estat de forma i van completar la tercera tripleta de 8 a Vilanova del Camí.

Un altre dels actes consolidats de diumenge és el tast de vinyales de Festa Major a càrrec de la Confraria de la Vinyala que novament va funcionar molt bé. L’acte va precedir el vermut de Festa Major que va preparar i repartir la Comissió de Festes de Vilanova del Camí.

A la tarda, el grup Liberty a posar música al ball de tarda i a pels volts de les nou del vespre, va començar la baixada a l’infern amb la col·laboració dels Diables de Montbui i moltaXamba Camp del Rei. Els actes van continuar amb el tradicional Correfoc que va recórrer diferents carrers del municipi i va acabar amb el Castell de Focs i l’ espectacle piromusical.

Dilluns, festa grossa per a la quitxalla

Tradicionalment, dilluns és el dia de la Festa Major dedicada als infants. Fins i tot la fira ofereix a les famílies preus especials per a les atraccions.

Al matí, paradetes de jocs i tallers van convidar els petits a fer xapes i a pintar-se la cara a l’hora que gaudien de l’espectacle 1, 2, 3, 31… la pares tu.

Després de recuperar energia amb un tast de fruita fresca preparat per la Comissió de Festes, petits i grans van gaudir d’una festa Holi i seguidament d’una festa de l’escuma. La combinació de colors i escuma va deixar una bona col·lecció d’acolorides imatges.

A la tarda, nens i nenes però també mares i pares van participar en una divertida disco mòbil a la plaça Picasso i el grup d’havaneres Olla Barrejada, va posar el punt i final a aquesta Festa Major. Això sí, abans però, es va servir el típic rom cremat preparat per Andreu Pedregosa i Joan Vicenç Bernal.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by