La Festa Major de Vilanova de Camí es tanca amb rècord de participació | VÍDEO i FOTOS

04 Set 2019

Vilanova del Camí ha viscut una intensa Festa Major, amb activitats que han omplert places i carrers de dijous 29 d’agost a dilluns 2 de setembre. La pluja va fer la guitza dissabte a la tarda però no va aconseguir aigualir els actes programats

Pubilles 2019 institucional-v2

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

“Han estat cinc dies d’activitat intensa” explica la regidora Eva Vadillo “però estem molt satisfets de la resposta del veïnat que ha sortit al carrer i ha participat activament en tots els actes”.

La Festa Major vilanovina es va encetar dijous amb una acció de plàstica col·lectiva i el primer concurs de pintura ràpida convocat per la regidoria de Cultura. Al vespre, el passatge Ma Aurèlia Capmany va aplegar unes 400 persones en una sessió de cinema a la fresca que projectava “Campeones” una divertida comèdia de Javier Fresser.

L’agenda festiva de divendres es va iniciar amb la tradicional proclamació de Pubilles i Hereus, que va omplir la Sala de Plens de l’ Ajuntament. Els nous ambaixadors del municipi, els petits Ilènia Agudelo Dardallo i Arnau Claramunt Gabarró,  i els grans, Maria Cabrera Lucena i Pau Rodríguez Díaz, van rellevar en el càrrec els seus companys: Cloe Morón Calvache, Àdam Merino Saadi, Clàudia Cárdenas Jurado i Carles Lozano Benavides.

L’acte institucional de proclamació dels ambaixadors del municipi va donar pas al pregó que enguany va anar a càrrec del còmic Edu Mutante. Un pregó diferent que va convidar a somriure al públic assistent amb acudits intel·ligents i la visita de personatges insignes com Eugenio, Andrés Iniesta, Arguiñano o Mariano Rajoy.

Prego 2019-v2

Reconeixement i gratitud per a Xarxa Vilanova, UCE Anoia, Agrupació Cultural i Recreativa  i per als voluntaris de Protecció Civil

Després de l’humor van venir els reconeixements. Des de l’Ajuntament es va agrair i posar en valor la tasca de diferents entitats que dia a dia, esmercen temps i esforç, per mantenir vives costums i tradicions. Les entitats homenatjades van ser Xarxa de Vilanova del Camí, per 20 anys de teatre de qualitat  per a la quitxalla i el jovent, i de retruc, també per als pares. També es va fer una felicitació pública a la Unión Cultural Extremeña Anoia, per aquests 25 anys mantenint viva la flama extremenya i catalana a Vilanova del Camí i l’Anoia.

I també es va fer un reconeixement a l’Agrupació Cultural i Recreativa de Vilanova del Camí, en l’any del 50è aniversari de la Festa de Reis.

L’Ajuntament de Vilanova del Camí també va lliurar una placa de reconeixement al cos de voluntaris de Protecció Civil de Vilanova del Camí. Des del consistori van agrair, reconèixer i posar en valor la tasca altruista i generosa, tan important i necessària, tant en grans esdeveniments de ciutat  com en situacions d’emergència.

Després dels reconeixements es va encendre la metxa del coet que anunciava a la població l’inici de la Festa. El grup de Diables de Vilanova del Camí van posar ritme a una cercavila que va portar el públic des de la plaça Major fins a la plaça del Mercat on van tenir lloc els tradicionals Versots, que van tornar a repartir canya.

La plaça del Mercat va acollir un any més la sardinada organitzada pels comerciants del Mercat Sant Hilari i a la nit, el grup Remember va oferir un espectacle musical que recollia els èxits dels anys 60, 70, 80 i 90. Bona música, coreografies i animació que va omplir la plaça del Mercat de ritme i diversió. Entre les seves propostes no va faltar Grease, Michael Jackson, Madonna, ni l’incombustible Georgie Dann.

sardinada-2019-1v2

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by