La Plataforma Feminista de l’Anoia se suma a la vaga del 8M i presenta una acció artística que posa en joc l’empatia

06 Mar 2019
Plataforma Feminista MIRALL Carles Duran
Cartell Un dia després Autor: Carles Duran

La Plataforma Feminista de l’Anoia se sumarà a la vaga a costat de la resta de col·lectius feministes que sota el nom de 8MAnoia han organitzat la jornada d’accions i la vaga. Una plantada per sacsejar novament la societat i tornar a assenyalar les desigualtats de gènere i totes les formes de violència masclista

El 8M arrencarà amb piquets informatius per acostar els motius d’aquesta vaga a les treballadores, seguit d’un taller de pancartes a les 11h a la plaça de l’Ajuntament d’Igualada, per començar a escalfar la manifestació de la tarda. Cap a les 14h es farà un dinar ple de sororitat, com l’any passat, i la jornada culminarà a les 19h amb la manifestació pels carrers de la ciutat, amb sortida des de la plaça de la Masuca.

Mirall’, una performance a partir d’una escultura de Teresa Riba

L’endemà, 9 de març, amb la complicitat de l’escultora Teresa Riba, la Plataforma Feminista de l’Anoia ha organitzat una performance titulada “Mirall”. Una acció que convidarà als vianants a reflexionar entorn una escultura que de ben segur no deixarà indiferent a qui s’acosti a la Plaça Pius XII, entre les 12 i les 14h de la tarda.

L’activitat compta també amb la col·laboració de Montse Basart i Nuri Grau de l’Escola Pia que també contribuiran en la cloenda d’aquesta acció, amb una aportació elaborada a partir de l’experiència d’haver vist i viscut la performance de Teresa Riba amb anterioritat.

Només en cas de pluja l’acció s’ajornaria per la setmana següent.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by