La quitxalla escollirà un projecte de 5.000 € dins el procés Vilanova Participa!

13 Jun 2016

Urna Vilanova participa 13 juny

Avui fa una setmana que va començar el procés Vilanova Participa! perquè la ciutadania pugui decidir en quins projectes de ciutat vol invertir 30.000 €. L’Ajuntament ha editat una butlleta amb 20 projectes diferents: 10 valorats en 10.000 €, dels quals se n’haurà de triar un, i 10 més valorats en 5.000 €, dels quals se’n podran triar tres. Els vilanovins i vilanovines, a partir dels 14 anys, podran emetre el seu vot de manera presencial, utilitzant qualsevol de les 11 urnes repartides pels espais municipals; o bé a través del formulari que s’ha habilitat al web municipal. Hi ha temps fins els proper 6 de juliol.

El regidor de Participació Ciutadana confia que aquest nou procés de participació ciutadana capti l’interès de la població. Assegura que les propostes que s’han incorporat donen resposta a les diferents sensibilitats i recullen moltes de les inquietuds que la ciutadania ha fet arribar a l’ajuntament a través de l’agent estadístic o via web.

La quitxalla també podrà participar en aquest procés, però la metodologia i els terminis són diferents. El regidor de Participació Ciutadana, Sergi Pérez, ha explicat a Ràdio Nova que les escoles entomaran el tema després de l’estiu i entre  tots buscaran un projecte en el qual l’Ajuntament hi destinarà 5.000 €. Sergi Pérez ha valorat molt positivament l’experiència de l’any passat i assegura que és important anar introduint els nens en la cultura de la participació.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by