La residència AMMA celebra el seu 11è aniversari amb un berenar refrescant i la música de Los Signos

13 Jul 2018

11 aniversari Amavir (1)-v11


La residència per a la gent gran Amavir de Vilanova del Camí va celebrar el passat divendres el seu 11è aniversari. Ho van celebrar amb un berenar refrescant amb orxata i fartons i la música de Los Signos


La regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres va participar en aquest acte, que està obert a les famílies del residents. Assegura que “és emocionant compartir aquests moments amb la gent gran del nostre municipi i les seves famílies” i va donar les gràcies a l’equip directiu de la residència Amavir “per la seva acollida i atenció”. Des de la regidoria han contribuït a la festa amb l’aportació dels fartons del berenar.

Cáceres va compartir una estona de festa i alguna de les activitats programades com les fotos amb un marc preparat pels mateixos residents. Un marc que va compartir amb la fisioterapeuta Judit Cuberes, la terapeuta ocupacional, Laia Oña,  i també amb Sara Luengo.

El centre que va ser inaugurat el 26 de juny de 2007, compta amb 180 places residencials i 40 de centre de dia. Disposa de places concertades i col·laboradores amb la Generalitat de Catalunya.