Maurizio Riccio vol expressar la seva gratitud a amics, familiars i al públic en general per haver estat al seu costat durant aquests tres anys i, en especial als que van acompanyar-lo en la posada en marxa del negoci.
La Rucola celebrarà un tastet especial el pròxim diumenge 1 d’octubre, de 17:00 a 22:00 hores, per compartir l’esdeveniment.
La pizzeria La Rucola de Vilanova del Camí està d’aniversari. El 27 de setembre farà tres anys que Maurizio Riccio va obrir la persiana d’aquest establiment per oferir als vilanovins i anoiencs un dels aliments més complets i populars, la pizza a talls. I aprofitant aquest aniversari vol agrair i reconèixer tot el suport i col·laboració rebuts d’amics, familiars i del públic en general.
Per celebrar l’aniversari, el pròxim diumenge 1 d’octubre, de 17:00 a 22:00 h, La Rucola oferirà un tastet amb popurri de pizzes i una copeta per qui vulgui compartir l’esdeveniment.
La Rucola ofereix pizza artesana a talls, amb productes de qualitat i a preus molt assequibles. A banda de la carta, que és força extensa també ofereix altres composicions amb productes de temporada. Aquesta tardor, per exemple, proposa una pizza de figues amb brie, pernil, mel i orenga. I per a completar els menús, La Rucola també ofereix foccacia, pa, panacota i tiramisú.
Sembla que va ser ahir, però ja han passat tres anys que Maurizio Riccio va decidir canviar de rumb, en saber que l’empresa de fusteria en què treballava tancaria. Va ser llavors quan va començar a explorar diferents opcions laborals i va sorgir la idea d’obrir una pizzeria, ja que pensava que podia ser un èxit a Vilanova del Camí.
Maurizio Riccio va anar a Itàlia per fer un curs i entendre com funciona un negoci de pizzeria i després va començar la recerca d’un local. Finalment, va trobar un amic amb un local disponible just al costat de casa seva, el que va resultar ser una oportunitat ideal.
Malgrat obrir la pizzeria durant la pandèmia i enfrontar-se a alguns desafiaments importants, Maurizio Riccio es mostra content amb el balanç dels últims tres anys i està decidit a continuar creixent i millorant el seu negoci.
Aquest jove emprenedor, que destaca per la seva humilitat, té moltes idees per al futur. Tot i que reconeix que de vegades la por pot ser un obstacle, està disposat a gestionar-ho amb prudència per continuar oferint un servei de qualitat al municipi.


Agraïments per tot el suport rebut
Tot i que el camí no ha estat sempre fàcil, Maurizio Riccio assegura que sense el suport i la col·laboració d’amics i familiars no hagués estat possible. Per això, vol agrair el suport incondicional de totes les persones que li han fet costat en tot aquest temps: les tècniques de Promoció Econòmica, els excompanys de feina, i la família que el van ajudar amb les renovacions i la creació de la pizzeria.
Maurizio Riccio també ha tingut paraules d’agraïment per a totes aquelles persones que gaudeixen de les creacions de La Rucola i que contribueixen a fer gran el negoci.