La segona edició del concurs ‘Del mercat a la taula’ aposta per les receptes de baix cost

20 Abr 2010

mercattaulaLa Diputació de Barcelona i els mercats municipals han posat en marxa una nova edició del concurs “Del mercat a la taula”, obert a tota la ciutadania. L’Oficina de Mercats i Fires Locals organitza la segona edició d’aquest concurs, aquesta vegada centrada en les receptes de baix cost. L’edició d’enguany ha començat aquest mes d’abril i finalitzarà el 29 de maig. El Mercat de Sant Hilari s’ha adherit també aquest any a la iniciativa, que vol donar a conèixer receptes econòmiques i saludables a través dels plats i productes típics de cada municipi. Al mateix temps, la intenció és fomentar aquests equipaments comercials com a referents de compra saludable i de consum responsable.

Podran participar totes les persones usuàries dels mercats municipals aportant receptes econòmiques, saludables i a l’abast de tothom, a través de plats i productes típics del territori on s’ubiquen. Per participar cal emplenar les butlletes que trobareu al mercat municipal amb les dades personals i la recepta que voleu presentar (fins a un màxim de tres per persona). També trobareu unes bústies on deixar-les. Es poden presentar primers i segons plats i postres.

Pel que fa als premis, un jurat seleccionarà les sis receptes finalistes i, d’entre aquestes, les dues guanyadores, que rebran un trofeu i una subscripció per un any a la revista CUINA. A més, en el cas dels municipis amb un sol mercat, com és el cas de Vilanova del Camí, les dues receptes guanyadores seran les que formaran part del llibre de receptes que editarà la Diputació de Barcelona.