La vilanovina Mónica Jiménez guanya el concurs fotogràfic de DAE ‘Nosaltres i el desig’

29 Mar 2018

Concurs fotografia DAE entrega premis mar 2018-v11


Una fotografia vilanovina ha estat la guanyadora de la 16a edició del Concurs Com ens veiem les dones?, organitzat per Dones amb Empenta (DAE). Mónica Jiménez Jerónimo, de Vilanova del Camí, amb una imatge titulada “Recreo setmanal” va rebre el primer premi del certamen que enguany ha comptat amb la participació de 25 autores i més de 50 obres sobre el tema d’aquesta edició: “Nosaltres i el desig”.


Concurs DAE 2018 1r premi Monica Jimenez Jeronimo-V11

El segon premi ha estat per a Alba Terraza Arjona, de Jorba, per l’obra “Estima. Estima’t”; i el tercer i últim, premi del públic per la fotografia més votada, per a M. Mercè Mititieri Garcia, d’Igualada, per “No sóc sola en la lluita”.

L’acte d’entrega es va celebrar al vestíbul del centre Mont-Àgora, on resta oberta l’exposició de totes les fotografies concursants fins al dia 10 d’abril.

Mònica Jiménez va rebre amb molta emoció i sorpresa el premi. La vilanovina concursava per primera vegada al certamen i ho feia amb una imatge que el jurat va valorar “perquè representa el desig de gaudir de petits espais de trobada afectius entre dones; cosa que totes necessitem”, van explicar des de DAE.

L’entitat ha celebrat l’àmplia participació i la qualitat de les obres i agraït l’esforç, la creativitat i la implicació de les participants en el tema proposat. També agraeixen el suport de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, i la col·laboració del jurat, enguany format per: Marina Muñoz, del col·lectiu 8MAnoia; Èlia Palomas, de la Plataforma Feminista Anoia i Alicia Vilavecchia, artista multidisciplinar.


Camara google icons

Les fotografies concursants en aquesta edició també es troben publicades a les xarxes socials de Facebook i Instagram de l’entitat1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by