L’acapte de sang de Nadal es farà el dia 20 i canvia d’ubicació

02 Des 2013

Banc de Sang blancEl Banc de Sang i Teixits ha fet una nova crida a la solidaritat de la població vilanovina i ha programat un acapte Especial de Nadal. El divendres 20 de desembre està previst la visita d’una Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits, a Vilanova del Camí. Aquesta vegada s’ha fet un canvi d’ubicació i en comptes de fer parada al Mercat, la unitat s’emplaçarà a la Plaça Vilarrubias, a la cantonada entre els carrers Papa Joan XXIII i Verge de Montserrat, de 10 del matí a les 2 del migdia.

És un acapte especial, coincidint amb les festes nadalenques que es programa cada any a les portes de les vacances i de desplaçaments de vehicles. Es vol compensar així la baixada de donacions que es registra en aquesta època de l’any, em què per contra augmenta la demanda.

Avui, l’estat de les reserves és baix en els grups 0 negatiu i B negatiu.

D’altra banda recordem també les altres campanyes previstes per aquest mes de desembre a la comarca. El dijous 5 la unitat mòbil farà parada al Bruc de les 6 de la tarda a les 9 del vespre, al costat de l’Ajuntament; el divendres 6 hi ha acapte al dispensari de La Llacuna, de 10 del matí a 2 de la tarda; el dissabte 7 l’autocar s’emplaçarà en el mateix horari a la plaça de l’Església de Vallbona d’Anoia; el dimecres 18 comença el torn de donacions especials a Òdena, de 5 de la tarda a 9 del vespre a la sala de plens; el dijous 19 la donació especial es fa a l’Hospital d’Igualada de 10 del matí a 2 de la tarda i de 4 a 7 del vespre; el dia 20, serà, com dèiem a Vilanova del Camí i també a Capellades, de 5 a 9 del vespre a la rectoria, i per últim, hi ha dues donacions especials a la plaça de Cal Font d’Igualada: el dissabte 21, matí i tarda (de 10 a 2 i de 5 a 9 del vespre) i el dimarts 24 de desembre, al matí.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by