L’AEMA agraeix l’acompanyament en la 19a edició del ‘Mou-te per l’Esclerosi Múltiple’ al circuit de Barcelona | VÍDEO

30 Gen 2019

L’Associació Esclerosi Múltiple Anoia (AEMA) ha fet arribar l’agraïment a les persones que van participar en la matinal de diumenge, amb motiu del Mou-te per l’Esclerosi, al circuit de Montmeló. Malgrat el fred, una vintena de persones va acompanyar l’entitat en aquesta jornada solidària que va aplegar 8.000 persones

AEMA a Montmelo gen19

Un any més, la Fundació Esclerosi Múltiple va demostrar la seva capacitat de convocatòria per conscienciar sobre l’EM i prop de 8.000 persones es van reunir diumenge al Circuit de Barcelona-Catalunya per participar en les diferents curses i activitats de la jornada i sumar-se també a la lluita per aturar la malaltia, que afecta a 7.500 persones a Catalunya.

El grup de l’Anoia també van anar disposat a córrer, caminar i gaudir de les activitats proposades, com explica la presidenta de l’AEMA, Dolors Canal: “van anar animades i amb ganes de poder trepitjar una vegada més, aquest circuit destinat al motor i s’ho van passar molt bé”.

Canal ha donat les gràcies a Montferri una vegada més, perquè els seus autocars i xofers no només els porten, sinó que els acompanyen i ajuden. També ha fet arribar l’agraïment als amics, veïns i companys que sempre estan a costat de l’AEMA.

La Fundació EM destina els fons de la 19 edició del Mou-te a l’atenció domiciliària

En la seva 19a edició, la cursa ha destinat els fons recaptats al servei d’atenció domiciliària de la FEM. Es tracta d’un projecte clau per atendre a les persones amb EM, a les quals no els és possible assistir als serveis de rehabilitació.

Des de l’any 1995 la Fundació ofereix un servei d’atenció domiciliària bàsic per millorar les condicions de les persones afectades per la malaltia i també dels seus cuidadors i familiars. “L’objectiu és millorar la qualitat de vida d’aquestes persones donant suport personal i familiar domiciliari”, explica Rosa Masriera, directora executiva de la Fundació Esclerosi Múltiple.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by