L’AEMA torna a participar a la matinal del ‘Mou-te per l’esclerosi múltiple’ que enguany s’avança al 27 de gener | ÀUDIO

16 Gen 2019

L’Associació d’Esclerosi Múltiple de la comarca de l’Anoia (AEMA) comença el calendari d’activitats de l’any amb la jornada “Mou-te per l’esclerosi múltiple”

Enguany, la cita s’ha avançat al 27 de gener. Es tornarà a fer al Circuit de Barcelona-Catalunya. Les inscripcions ja estan obertes i des de l’AEMA han tornat a organitzar un autocar per participar des de l’Anoia en aquesta matinal solidària.

Com explica la vilanovina Dolors Canal, presidenta de l’AEMA, el Mou-te és una cursa solidària molt familiar. Per això, el 27 de gener a més de córrer les persones que s’acostin al Circuit poden optar a fer diferents activitats i gaudir de tota una oferta lúdica, perquè l’objectiu és passar-ho bé.

El Mou-te inclou curses atlètiques, de patins i de bicicletes. A més, aquest any incorpora una novetat, perquè hi haurà també una cursa especial per a patinets i bicicletes elèctriques que podran fer una volta al Circuit (5km). El motorista Dani Pedrosa és el padrí de la cursa i anima a tothom a participar-hi.

Es poden fer curses atlètiques de 10 km, 5 km, la cursa infantil de 200 metres i la cursa Fundació Esclerosi Múltiple d’una milla que és la més emotiva perquè moltes persones amb esclerosi múltiple s’animen a recórrer-la.

En bicicleta les modalitats són de 20 km i 5 km però també hi ha l’opció d’una milla pels menuts. I en patins les modalitats són 10 km i una milla pels nens.

Les inscripcions es poden fer fins el dia 24 de gener a la pàgina www.moute.fem.es

El donatiu per les inscripcions des de la web és de 12 € a partir de 12 anys. També és indispensable comunicar-ho a l’entitat, per poder fer la previsió de places a l’autocar que és un servei gratuït. Podeu enviar un correu aemanoia@gmail.com o bé trucar al telèfon 609 10 97 77.

La sortida des de Vilanova del Camí serà a les 7:30 h des de la parada de l’Escola Marta Mata. El bus farà dues recollides més: a les 7:40 a l’Estació d’autobusos d’Igualada i a les 7:45 a la parada de la Hispano de la plaça Catalunya.

Dolors Canal Moute 2018 (2)-v11
Dolors Canal