L’Ajuntament de Vilanova contracta 7 persones en situació d’atur a través dels Plans d’Ocupació

15 Jul 2019
Façana de l'Ajuntament de Vilanova del Camí

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha contractat a 7 persones en situació d’atur a través del “Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019” de la Diputació de Barcelona


Ajuntament de Vilanova del Camí

Web de l’Ajuntament de Vilanova del Camí


El programa de foment de l’ocupació, mitjançant la contractació de plans locals d’ocupació, són projectes de promoció de la contractació laboral de persones aturades per a la realització d’actuacions d’interès general, social i econòmic.

Tres persones han estat contractades per un període de 3 mesos per realitzar tasques de suport i manteniment de les instal·lacions esportives, principalment a la piscina. Les altres 4 persones contractades per 6 mesos realitzaran actuacions relacionades amb els serveis a les persones i suport administratiu. Com a requisit principal, els aspirants havien de ser persones desocupades i estar inscrites com a demandants d’ocupació al Servei d’Ocupació de Catalunya.

Aquests Plans d’Ocupació han estat cofinançats per la Diputació de Barcelona amb un import de total de 68.032,81 euros per a l’anualitat de 2019. 


Banner Ajuntament de Vilanova del Camí 2019