L’Ajuntament de Vilanova ofereix diferents serveis a la ciutadania en el marc de la Llei de Barris

06 Feb 2018

Nous plans ocupacio programa treball als barris feb18


L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha contractat 6 nous plans d’Ocupació en el marc del programa de Treball als Barris. Durant el passat mes de gener es van incorporar un dinamitzador cultural adscrit a l’àrea de Cultura, dos professors de reforç escolar, adscrits a Educació, i una auxiliar de la llar i una treballadora familiar adscrites a Serveis Personals. A finals del mes de desembre també es va incorporar un nou Pla d’Ocupació com a monitor de la gent gran que també depèn de l’àrea de Serveis Personals


Aquesta setmana comença el servei d’auxiliar de la llar i treballadora familiar


La iniciativa que s’inclou al programa de la Llei de Barris, ofereix els serveis d’una auxiliar de la llar i una treballadora familiar per un termini de sis mesos i pretén ajudar a aquelles persones que més ho necessiten i que viuen en el casc antic i el Camp del Rei, que són les dues zones compreses a la Llei de Barris.

Les ajudes personals, sanitàries i socials van dirigides a la població més vulnerable i de risc, persones grans que viuen soles o que tenen poca autonomia, persones amb problemes crònics de salut, etcètera.

Entre els serveis que s’ofereixen hi ha el d’atenció personal, relacionat amb la higiene, l’ajuda física, la preparació de dinars o el control de la medicació. També es dóna un servei d’atenció a la llar que contempla el manteniment de la casa, fer la compra o la bugada… entre altres.

En cas d’estar interessats en rebre aquest servei i de complir amb la condició de residir al casc antic o el Camp del Rei podeu posar-vos en contacte amb Serveis Personals per tal que us ajudin a omplir el formulari.


info google iconsL’àrea de Serveis Personals està al tercer pis de l’Edifici d’Entitats, a la plaça dels Horts, 1. També podeu contactar-hi per telèfon al 93 8054411 extensió 2.