L’Ajuntament de Vilanova renova el seu compromís amb la Unió Turística Anoia

16 Mai 2018

 Pere Santos Anoia Turisme (1)-1200


Noemí Trucharte, alcaldessa de Vilanova del Camí i Pere Santos, president de la Unió Turística Anoia van signar divendres un nou conveni de col·laboració que permetrà a l’entitat portar a terme al municipi diferents accions relacionades amb el món de l’hostaleria i col·laborar amb altres entitats locals de caire comercial i empresarial


L’alcaldessa Noemí Trucharte assegura que, “amb aquest conveni, l’ajuntament ha renovat el seu compromís de suport al teixit productiu local i territorial per tal de fomentar l’activitat econòmica”.

En virtut d’aquest conveni, que té vigència fins el 31 de desembre d’enguany, l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha cedit un espai a la Unió Turística de l’Anoia, que a partir d’ara tindrà seu al Centre d’Innovació Anoia.

A la signatura d’aquest conveni també hi va assistir el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Francisco Palacios, qui ha manifestat la seva “satisfacció per anar sumant actius al Centre d’Innovació”. Palacios creu que “la Unió Turística de l’Anoia pot sumar sinèrgies amb altres entitats locals com Vilanova Comerç i els Polígons dels Plans”.