L’Ajuntament reconeix al CE Budokan per l’excel·lent treball de l’equip al Campionat d’Espanya de Nihon Taijitsu | ÀUDIO i FOTOS

12 Jun 2019

Can Papasseit ha acollit aquest dimarts la recepció oficial al CE Budokan, el millor equip del XIV Campionat de Nihon Taijitsu, celebrat el primer cap de setmana de juny a Torrijos, Toledo. L’alcaldessa en funcions, Noemí Trucharte i la regidora d’Educació en funcions, Eva Vadillo, van felicitar els components de l’equip i els van obsequiar amb un record

Recepció budokan juny 2019

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Més de 80 persones, entre competidors, delegats, entrenadors i família van participar en la recepció que va oferir l’Ajuntament de Vilanova del Camí, per reconèixer i agrair el treball del CE Budokan i els excel·lents resultats obtinguts al Campionat d’Espanya. L’equip vilanoví ha tornat a casa amb 21 campions, 20 sots-campions i 25 tercers classificats.


CE Budokan

Àrea informativa dedicada


Una fita que omple d’orgull el municipi i el club Budokan, dirigit pel seleccionador de la Federació Catalana de Karate, Pere Soler qui assegura que després d’aquest campionat, al dojo s’hi respira un ambient més relaxat.

L’equip vilanoví que representa la Selecció Catalana, és un referent del Nihon Taijitsu espanyol, amb un nivell molt alt respecte de la resta de seleccions. Això s’aconsegueix, explica Soler, amb molta preparació i incorporant tècniques que altre clubs ja comencen a copiar. Precisament aquest esperit innovador és el que portarà properament  Pere Soler a un nou viatge al Japó, on té previst aprendre noves tècniques i entrenar-se amb els millors. Així ho explicava a Ràdio Nova aquest dimarts, després de la recepció.

“Satisfacció i orgull de poble”, així s’expressava l’alcaldessa en funcions, Noemí Trucharte, per felicitar i reconèixer el mèrit de tots els components de la selecció. “És un plaer per Vilanova del Camí, poder comptar amb esportistes com vosaltres, que no només porteu el nom del municipi arreu del territori espanyol, sinó que ho feu amb esperit de campions”, va dir.

Trucharte va agrair als entrenadors Arnau Gracia, Víctor Parra, i Marcos Orgaz; els delegats: Xavier Contreras i Mercedes Domenec, a l’àrbitre, Domingo Alcalà la seva tasca i dedicació i va fer un reconeixement especial  a Pere Soler, el seleccionador i l’ànima d’aquest club, va dir l’alcaldessa.

recepcio budokan juny 2019 (15)