L’Ajuntament ret un emotiu homenatge a cinc matrimonis vilanovins que celebren les Noces d’Or | FOTOS

28 Des 2018
album-fotografic-faldo-borde

Cinc matrimonis vilanovins van ser homenatjats el passat 22 de desembre, en l’any que celebren les seves Noces d’Or. Aquest és un reconeixement recollit en el reglament d’Honors i Distincions de l’Ajuntament de Vilanova del Camí

La cerimònia es va celebrar a Can Papasseit i va comptar amb la participació d’un centenar de persones. La cantant vilanovina Sheila Grados va ser l’encarregada d’encetar aquest emotiu acte amb una peça musical especialment triada per a l’ocasió. Tot seguit, la periodista Marissa Martínez va conduir la cerimònia, tot presentant cada un dels matrimonis homenatjats a través d’un petit documental que recollia la seva trajectòria vital i també amb una entretinguda entrevista.

El fet de veure i recordar la seva infància i joventut, així com la terra que els va veure néixer, els va emocionar molt. Cada matrimoni va ser obsequiat amb una peça musical que, interpretada per Sheila Grados, va resultar també molt especial.

Cada matrimoni va rebre també de mans de l’Alcaldessa Noemí Trucharte i de la regidora de Serveis Personals, Sílvia Cáceres, una placa commemorativa i un ram de flors que van lliurar-los en nom del consistori vilanoví.

Els matrimonis homenatjats van ser Amadeo Romero Mamolar i Montserrat Marsal Jové; Daniel Martínez Llopis i Josefa Delgado Ayora; José López Martín i Facunda Jiménez López; Luís Perea Moraño i Pilar Mangas Ruiz i Narcís Selva Mullera i Joaquima Pujol Vallès.

Durant la seva intervenció, l’alcaldessa va agrair als matrimonis la seva generositat i el fet que, arribats de qualsevol punt de la geografia espanyola, triessin Vilanova del Camí per establir-s’hi. “Gràcies a vosaltres, va dir Trucharte, Vilanova s’ha anat transformant i les generacions posteriors han pogut gaudir d’una Vilanova millor, amb més serveis, amb més infraestructures. Amb aquest petit homenatge, us volem retornar una petita part de tot allò que heu fet, feu i fareu per Vilanova del Camí”.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by