L’ANC Anoia, Súmate i El Foment condemnen els insults en totes les seves formes i molt especialment els de caire masclista

24 Jul 2019
constitucio consell 2019 (2) b v2

L’ANC Anoia, Súmate i el Casal Popular El Foment han emès un comunicat en resposta al que va fer públic el PSC en referència als insults rebuts el dia de la constitució del Consell Comarcal de l’Anoia, el passat divendres 19 de juliol

Els organitzadors de la manifestació que es va concentrar tant a les portes de l’ens comarcal com a la mateixa sala de plens, asseguren que “no és norma ni manera d’actuar de cap d’aquestes tres institucions proferir insults i improperis a cap càrrec electe escollit democràticament pels ciutadans, sigui del partit que sigui”.

Les tres entitats volen aclarir que, “en cap cas, va ser una actitud generalitzada dels concentrats i que els insults van venir de persones aïllades i de forma totalment espontània” i condemnen els insults en totes les seves formes i molt especialment els de caire masclista.

En el comunicat recorden també que la manifestació, que va aplegar una vuitantena de persones, es van concentrar de manera pacífica per protestar enèrgicament contra els pactes, en aquest cas contra el pacte entre JxCat i PSC, però la seva protesta suma també els pactes que han formalitzat “TOTS els partits independentistes –ERC, JxCat i la CUP- amb els repressors”. 

I com a “repressors” es refereixen en el comunicat “als que apliquen i donen suport al 155; els que fan costat a l’extrema dreta; aquells que no condemnen que tinguem presos/es polítics i exiliats/es; aquells que multen i denuncien als catalans per enganxar cartells l’1-O” -en clara referència al cas dels 10 de Vilanova del Camí. Demanen “predicar amb l’exemple” als que recomanen actituds democràtiques.

El comunicat acaba amb el desig d’una “societat democràtica que pugui expressar l’opinió i sigui crítica amb el mal fer dels polítics” que fa un “ús partidista dels vots per assegurar-se una cadira”


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by