L’Embarraca’t va fer ple els tres dies de Festa Major a Vilanova del Camí

05 Set 2019
EMBARRACAT 2019 (1)

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

Aquest any, el programa festiu de l’Embarraca’t proposava l’ampliació d’un dia més de concert i “l’experiència demostra que ha estat un encert”, assegura la regidora de Festes, Eva Vadillo

EMBARRACAT 2019 Carlos Gomez(4)

A la proposta de divendres i dissabte es va sumar una nova proposta musical per a la nit de diumenge, oberta a un públic més general, amb l’actuació d’Hotel Cochambre. Un concert que va portar a l’Embarraca’t un públic molt nombrós que va disfrutar amb les versions i la posada en escena d’aquest peculiar grup que suma tres premis ACR.

Divendres l’Embarraca’t va acollir, de la mà de l’associació de joves La Xispa i amb la col·laboració del Club Gimnàstic Ballerina, Club Petanca Nou, Penya Madridista, CF Vilanova i CFS Vilanova, els concerts del cantautor local Carlos Gómez i del grup Bohemios Autorizaos. Flamenc fusió i música mestissa per ambientar la Nit de l’Espurna de l’Embarraca’t que va tancar Dj Adri Machaca.

Dissabte, el show més gran de Catalunya va fer parada a Vilanova del Camí. Carles Pérez, Dídac Tomàs, Andreu Presas i el Gran Germán van tornar a omplir l’espai de l’Embarraca’t oferint un show que sorprèn cada any per la seva qualitat i la seva posada en escena.

Vídeo de Ràdio FLAIXBAC

A l’espai de l’Embarraca’t hi havia instal·lat també un dispositiu del Punt Lila, una iniciativa del servei d’Igualtat de gènere de l’Ajuntament de Vilanova del Camí que ha posat a disposició del jovent aquest punt d’atenció a les violències sexuals durant la Festa Major. Una acció coordinada amb la MICOD per anar avançant contra l’assetjament en espais de festa.

EMBARRACAT 2019 Punt lila (5)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by