L’equip de govern presenta el pressupost 2019 per a la seva aprovació al ple extraordinari de dilluns

26 Jul 2019
Ple de Constitucio 2019 - Fotos oficials (194) v2
Foto d’arxiu

L’equip de govern vilanoví vol marxar de vacances amb el pressupost municipal aprovat. El pròxim dilluns, 29 de juliol, reunirà el Ple en sessió extraordinària, a les 7 de la tarda, per tal de presentar la proposta del pressupost de l’entitat per a l’exercici de 2019

Uns pressupostos fins ara prorrogats del 2018, perquè Noemí Trucharte no va aconseguir tirar endavant els del 2019, en trencar-se el pacte amb els anteriors socis de govern. L’alcaldessa vilanovina expressava fa només uns dies a Ràdio Nova la intenció de portar a ple aquest punt, abans de marxar de vacances, i que ja havia començat a negociar amb els partits de l’oposició amb l’objectiu d’aprovar-los amb el màxim consens.

A la sessió de dilluns, també és prevista l’aprovació de la imposició de contribucions especials per al finançament de l’execució de l’obra d’urbanització del carrer de Joan Miró, entre Ferran Núñez i Verge de Montserrat, un tema que també havia topat amb el confrontament d’alguns dels anteriors socis del PSC i amb reticències de l’oposició. 

Entre altres punts de l’ordre del dia de dilluns, cal destacar la proposta d’autorització per a la col·locació d’un monòlit al camí dels Esgavellats en record de Josep Mateu.

També es proposa l’aprovació de les festes locals de cara a l’any 2020; l’aprovació de les tarifes local del servei de taxi per aquest any; la modificació d’una ordenança relacionada amb les activitats de lleure i la pròrroga dels contractes del servei de gestió mitjançant concessió administrativa del servei públic de les escoles bressol municipal. 

La sessió plenària començarà a les 19:00 h i es podrà seguir com és habitual per la freqüència de Ràdio Nova, al 107.7 de l’FM, o pels canals  www.vilanovainformació.cat i www.televisiovilanova.cat