L’equip sènior del CH Vilanova no logra fer-se amb el liderat del BCN Sants a domicili

06 Feb 2019
Cathandbol Bac sans contra CH Vilanova
Imatge d’arxiu

Jornada amarga per l’equip sènior del CH Vilanova que jugava el partit de tornada a casa del BCN Sants i no va poder fer-se amb el liderat. A Can Titó, l’equip barceloní va acabar vencent d’un sol gol de diferència. És per això que les vilanovines, que no han perdut cap altre partit en tota la lliga, viatjaven amb la il·lusió de poder guanyar a domicili

A la pràctica, l’equip de Diaz no va fer un bon partit, sobretot la primera meitat. Massa nervis i imprecisions que donaven corda a les locals, també molt motivades. A la represa s’aconseguí l’empat fins a 4 vegades, però finalment les locals acabaren vencent 21-19. El Vilanova continua segon.

Les juvenils tampoc van poder vèncer al Sant Cugat, més assortit de banqueta. Malgrat l’esforç de totes, acabaren cedint en els minuts finals per 30 gols a 24.

Cadets i Infantil A van celebrar dues bones victòries. Les cadets per un ajustat 28-27, un partit molt lluitat i una mica boig que va finalitzar amb victòria local sobre el Sant Esteve de Palautordera. L’infantil vençé a casa, al Torroella de Montgrí per 27 gols a 21 en un bon partit de les noies que entrena Alcoberro.

També l’Infantil B va mostrar un bon joc a casa del Tortosa, però no va poder passar de l’empat a 24, tot i la lluita de tots dos equips.

Finalment, les més joves del club, van oferir un resultat de cada signe; victòria de l’Aleví blanc a casa del Ribes per 4 punts a 12, i derrota de l’Aleví blau a Igualada, per 10 punts a 6.