Les obres de la piscina, la congelació de taxes i impostos i l’èxit de la Festa de la Solidaritat destacats a la portada del butlletí

28 nov. 2017

Aquesta setmana s’ha començat a distribuir per les llars vilanovines una nova edició del Butlletí i la Guia d’Activitats municipal. Aquest número destaca en portada les obres de la piscina de Can Titó que avancen a molt bon ritme, l’aprovació de les Ordenances Fiscals per al 2018 que queden congelades, i la primera Festa Solidària en favor de La Casa dels Xuklis que va aconseguir recaptar 6.000 € gràcies a la complicitat de les entitats locals i la ciutadania


El butlletí recull també alguns aniversaris centenaris: Antonia Martínez Hinojo que n’ha fet 101, Isidre Castells que n’ha celebrat 102 i Conxita Casellas, l’àvia més gran del municipi que ja n’ha fet 108.

Pel que fa als projectes urbanístics, destaquen les obres del Casal i de la piscina municipal però també es fa un repàs d’altres actuacions com la millora del carrer Mossèn Amadeu Amenós, la de l’escala del carrer Alba, l’ampliació de l’espai de jocs de la plaça del Mercat i la construcció de passos elevats en diferents zones del municipi, entre altres.

Així mateix, el butlletí repassa les activitats de les escoles i les entitats vilanovines i dedica un espai important també a l’activitat esportiva. La recuperació de la Festa de l’Esport, la renovació del compromís amb 14 entitats esportives, el cros escolar del Pompeu Fabra i del Joan Maragall així com la presentació dels equips del Vilanova del Camí Bàsquet Club Endavant també les podreu llegar al butlletí d’aquest mes.

Un butlletí especial que tanca amb una contraportada especial, la carta per participar al programa de Ràdio Nova “El patge a la ràdio”, que s’emetrà el proper 4 de gener d’11 a 13 hores.


L’agenda de Nadal incorpora una quarantena d’activitats i destaca la recuperació del Saló de la Infància


Atès la proximitat de les Festes de Nadal i Reis, aquesta guia d’activitats municipal es presenta lleugerament canviada. Una quarantena d’activitats, tant municipals com d’entitats i clubs, donen contingut a l’agenda de Nadal que s’enceta aquest mateix cap de setmana. Dissabte, amb un bingo nadalenc del Club Handbol Vilanova al gimnàs de l’Escola Marta Mata i diumenge, amb una nova edició de la Fira de Nadal, organitzada per Vilanova Comerç amb el suport de l’Ajuntament vilanoví.

L’agenda d’activitats destaca en el seu interior la recuperació del Saló de la Infància que tindrà lloc del 27 al 30 de desembre a Can Papasseit, les activitats de Nadal en família del Centre “El Cireret” les jornades de manualitats nadalenques del centre cívic del barri La Pau o les que ha programat l’Esplai Endinsa’t.

Pel que fa a les activitats esportives, destaquen dues curses, la de Sant Silvestre, el 31 de desembre i la Pujada als Dipòsits, en el marc de la Fira del camí Ral, el 14 de gener. Un activitat que coincideix amb la Caminada de la Colla Excursionista amb el canvi de senyera al Pujol de la Guàrdia.

Acomiadarem el 2017 amb una festa de Cap d’Any a Can Papasseit i la música en directe de La Gran Band Covers i donarem la benvinguda al 2018 amb un acte infantil, el lliurament de la carta al Patge Makalí, un acte que organitza l’Agrupació Cultural i Recreativa.

Els actes continuaran el 5 de gener, amb la tradicional Cavalcada de Reis i la recepció oficial a la plaça del Mercat. Aquell mateix dia, Vilanova Comerç sortejarà l’Arbre Regal, enguany valorat en 600 €.

L’agenda d’activitats s’allarga fins el cap de setmana de Sant Hilari, quan tindrà lloc la 20a edició de la Fira del Camí Ral, amb mostra de productes artesans i  antics oficis.