Les passejades ‘A cent cap als 100’ porten el grup vilanoví fins el parc agrari del Llobregat

07 Feb 2019
Passejades 2019 Cornella de Llobregat opt (33)
album-fotografic-faldo-borde

Aquest dimarts, el grup del cicle de passejades “A cent cap als 100” de la Diputació de Barcelona ha participat a la segona caminada d’aquest curs. Una quarantena de participants de Vilanova del Camí van gaudir de la matinal a Cornellà de Llobregat, municipi amfitrió d’aquesta segona trobada

Va ser una passejada molt planera íntegrament per camins a la vora del Llobregat i el parc agrari. Un recorregut de 8 quilòmetres i mig que va permetre descobrir als excursionistes una de les zones agrícoles més antigues i fèrtils del país: un patrimoni cultural, econòmic i ecològic de primer ordre situat al bell mig de l’àrea més poblada de Catalunya. Tot el territori del parc forma part de catorze municipis.

Durant el recorregut per la vora del Llobregat van fer parada també al centre d’informació de Can Comas abans de reprendre la ruta pel parc agrari.

La matinal va acabar amb un dinar de carmanyola.

El grup vilanoví va compartir matinal amb els veïns de Cornellà i també amb els grups d’Artès i Olèrdola que són els municipis que en aquesta edició de les passejades, faran plegats el descobriment dels respectius municipis, tot fent esport, salut i relacions socials.

Hi ha hagut un canvi en el calendari inicial: la propera passejada serà a Olèrdola, a la comarca de l’Alt Penedès, el dia 14 de març, i la següent a Artès, municipi del Bages, el dia 4 d’abril.

Passejades 2019 Cornella de Llobregat opt (27)

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by