L’Esportiguay arriba a l’equador del programa d’activitat amb prop de 200 infants

09 Jul 2019
Tutorial Futbol Esportiguay 19 (1)

Després de tres setmanes, estem a l’equador de l’Esportiguay que de dilluns a divendres ofereix activitat a prop de 200 infants. Una programaple d’esports per a totes les edats. A banda de la rutina diària a les instal·lacions i la piscina de Can Titó ja s’han realitzat algunes sortides emblemàtiques per a cadascuna de les edats


Esports Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


La primera setmana cal destacar una sortida de natura amb activitat mediambiental per als mitjans. Va ser una gimcana de natura amb una recollida de brossa per sensibilitzar els infants sobre la contaminació mediambiental.

També hi va haver un tutorial de salvament a càrrec d’Aquasos per als d’una franja d’edat determinada.

La 2a setmana es van fer sortides a Ingravita per als mitjans que va funcionar molt bé i també a Planeta Màgic pels més menuts, així com una activitat d’aventura de Painball i Humor amarillo pels més grans.

Un dels tallers més especials, però, va ser un tutorial de futbol per als de 6è curs amb visita d’alguns dels millors jugadors i entrenadors de futbol de la comarca. La sessió la va dirigir Toni Pons, entrenador del Cornellà, acompanyat del Dani Teruel i també de Laura Martínez, que l’any que ve jugarà a Madrid, amb un equip de Primera Divisió femenina, Iker Venteo i Sergio Sandoval de l’Espanyol i Joel Lasso actualment fitxat pel Nàstic de Tarragona.

Aquesta setmana ha començat amb un plat fort. Aquest dilluns els més grans van anar a veure partits dels World Roller Games del Mundial del l’hoquei línia a la Mar Bella i també van fer una remullada.

Demà dimecres, els mitjans aniran a l’Òdena Village i dijous hi haurà l’acampada de P5 a 6è a les instal·lacions de Can Titó, amb jocs de nit i sopar.

Furio Jol, Budokan, Handbol Vilanova han confirmat també tutorials especialitzats per promocionar les seves especialitats esportives.

Des d’Esports valaron la davallada d’infants d’enguany degut en part a que hi ha força oferta lúdica i de lleure estiuenca i també a que s’han incrementat les escoles esportives dels clubs locals (amb futbol, taijitsu…).


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by