Lorena Bonilla: “A Lorena Estilista oferim una assessoria personalitzada en tema perruqueria i estètica perquè surtis impecable”

14 Jun 2019

Lorena Bonilla és una jove emprenedora de només 31 anys, però amb més de 15 d’experiència en el món de la perruqueria i l’estètica on es va iniciar acabant els seus estudis. Va estar treballant a Llongueras durant 7 anys i també en altres establiments sense firma fins que es va quedar a l’atur i va decidir obrir el seu propi negoci

Lorena Bonilla (9)
Laura Bonilla de Lorena Estilista

Valors Actius

Els programes de Ràdio Nova


L’1 de desembre de 2018 va inaugurar Lorena Estilista, un local ampli i lluminós, a la carretera de La Pobla, 144, on ofereix una assessoria personalitzada en tema de perruqueria i estètica “perquè surtis impecable”, assegura.

Va decidir obrir el negoci a Vilanova del Camí “perquè és el meu poble i perquè m’agrada el barri de la Lluna. Aquest és un barri tranquil, és fàcil trobar aparcament i també és de fàcil accés” un detall important perquè té clientes d’Igualada, La Pobla, Montbui, Òdena…

Malgrat que va començar amb una cartera de clients modesta, en només sis mesos, afirma que ha crescut de manera important. Està satisfeta de la bona acollida que ha tingut i de la propaganda que li fan les mateixes clientes. “El boca a boca, diu Lorena Bonilla, és la millor publicitat que es pot fer” malgrat que ella és molt activa a les xarxes socials, especialment a Facebook i Instagram on cada dia intenta publicar fotografies de les feines que fa.

Les seves clientes també són actives a les xarxes i assegura que moltes li demanen cita o pressupost per Instagram.

Pel que fa als serveis d’estètica, Lorena Estilista, ofereix manicura i pedicura semipermanent, maquillatge i també disposa d’una cabina per fer pressoteràpia i cavitació, depilació de diode i també micropigmentació.

Després de sis mesos, Lorena Bonilla està satisfeta de l’evolució del negoci. En un futur proper li agradaria créixer en nombre de clients i poder contractar un equip de persones per oferir un major nombre de serveis. A l’actualitat, l’establiment compta amb una treballadora, a part de la Lorena.

Els trets que identifiquen i diferencien Lorena Estilista de la resta de perruqueries és l’assessorament personalitzat que s’hi ofereix. Bonilla assegura que les seves clientes agraeixen aquest assessorament pel que fa als tallats que millor els queden, els colors que més les afavoreixen o fins i tot els maquillatges més apropiats en cada moment. En aquest sentit, fins i tot les ha ofert alguns cursets d’automaquillatge.

Un altre dels valors afegits de Lorena Estilista són els productes que s’utilitzen. Lorena Bonilla aposta per la qualitat i per això utilitza tints amb hidratant o allisants vegetals, sense menysprear el rentacaps equipat amb un seient que ofereix un massatge shiatsu. Un altre aspecte important que ofereix Lorena Estilista són els horaris d’obertura. L’establiment obre de dilluns a divendres de 9:30 a 13:00 i de 15:30 a 19:00 h. Els divendres no tanca a migdia (9:30 a 19 h) i els dissabtes obre de 9.00 a 14:00 h.

Valors actius logo baner VI

1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by