Més de 300 persones comparteixen els actes gastronòmics i culturals de la matança de la UCE Anoia | ÀUDIO

19 Mar 2019

Més de 300 persones van compartir aquest diumenge una nova edició de la “Matanza” amb la Unión Cultural Extremeña Anoia. Una festa gastronòmica i cultural molt consolidada a l’agenda de l’entitat, que celebra el seu 25è aniversari

Dinar de la matanza de la UCE Anoia  març 2019

Enguany la festa incorporava algunes novetats importants com la seva ubicació, que s’ha traslladat a Can Papasseit per evitar coincidir amb el trajecte de la Cursa Popular. Tot i que l’espai del Parc Fluvial és molt adient a la festa, explica la relacions públiques de l’entitat, Keta Borrega, valoren positivament el nou emplaçament així com la participació d’autoritats locals, entitats i particulars.

La festa va començar dissabte amb la preparació de la carn per fer l’embotit i les elaboracions de la prova, que va servir-se com a segon plat.

Diumenge, la primera activitat va ser l’esmorzar a base de migas i cafè amb llet, i cap a les 11h es va servir un segon esmorzar a base d’entrepans de botifarra i cansalada.

Cap a dos quarts de dotze es va fer el farcit de productes del porc, que es basa en l’elaboració de xoriços de manera artesanal. Una activitat que va ser molt participada pel públic assistent.  I tot seguit va tenir lloc la primera de les actuacions del dia que van anar a càrrec del cor de l’entitat El sentir de una tierra.

Una altra de les novetats importants de la festa va ser el dinar. Aquest any van canviar el copiós “cocido” per un arròs amb costella que ha estat molt ben valorat pels comensals, gairebé 130 persones.

A la sobretaula van seguir les actuacions amb el grup de playback Teatro 60 que va escollir un repertori força folklòric per acabar la jornada.

Keta Borrega ha fet un agraïment públic per a totes les persones que els van acompanyar durant la jornada i que van celebrar amb l’entitat els seus 25 anys de trajectòria.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by