NOTA DE PREMSA | V365: Fractura en el govern municipal de Vilanova del Camí

11 Jul 2018

Vilanova365-logo-720


Reproduïm íntegrament la nota de premsa enviada per V365:


Fractura en el govern municipal de Vilanova del Camí

Vanesa González denuncia “la falta d’estabilitat que perjudica a la ciutadania de Vilanova”

El govern de Vilanova va demostrar en el ple ordinari del 9 de juliol que està totalment dividit. La piscina municipal i la seva remodelació només sembla la punta de l’iceberg, ja que durant el ple es van produir més moments i declaracions que evidencien la situació que viu el govern municipal. 

El punt culminant es va produir després que Juan Manuel Cividanes, de Veïns amb Veu, va reptar a Noemí Trucharte a cessar-lo en el càrrec si no estava d’acord amb els posicionaments d’ell i el seu partit. 

La imatge de divisió, accentuada amb diversos vots molt diferenciats en temes com el desenvolupament urbanístic dels terrenys del sector PMUr3 o la retirada de la placa de la piscina, se suma a la constant improvisació en la gestió municipal en la qual s’ha instal·lat el govern des del seu naixement.

D’altra banda, Vanesa González s’ha mostrat preocupada pel fet que suposa la inestabilitat generada en un govern de quatre partits, en el qual “es fan evidents unes diferències que van més enllà de criteris diversos, sinó que tenen a veure amb greus discrepàncies i manca de relació quotidiana entre socis”.

En aquest sentit, González considera que “la falta d’estabilitat perjudica greument a Vilanova i la seva ciutadania”. La líder de la oposició també ha fet èmfasi en algunes situacions produïdes en les darreres setmanes, com el viatge d’Agermanament amb la ciutat francesa d’Amilly, el qual no va tenir representació del govern municipal, o la retirada de dos punts de l’ordre del dia del ple “per la incapacitat del govern de posar-se d’acord, tot i estar en majoria absoluta”.

Vilanova365