Obre inscripcions el 15è Cros Pompeu Fabra està previst el 5 de novembre

26 Oct 2017

El diumenge 5 de novembre, arriba una nova edició del cros Pompeu Fabra. Des de l’AMPA de l’escola, Esports de Vilanova del Camí i el Consell Esportiu de l’Anoia han organitzat aquesta matinal esportiva que convoca als escolars de la comarca a la primera cita vilanovina del calendari de cros escolar d’aquest curs. Les inscripcions es poden fer de manera anticipada al centre, a Esports i també el mateix dia, mitja hora abans de començar la cursa


El recorregut previst, amb sortida des de la porta de l’Escola Pompeu Fabra,  estarà traçat per la zona esportiva, rural i del polígon industrial del barri de la Pau i la Lluna. Les curses s’adaptaran, com és habitual, a les diferents categories i aniran des dels 300 metres fins als 2000 m.

A les deu del matí es farà la sortida de la categoria aleví. Tot seguit s’hi afegiran benjamins, prebenjamins, cadets, infantils i per últim, els pàrvuls. El torn de les curses el tancaran, com és tradició, els adults que vulguin participar, amb un recorregut d’un quilòmetre i mig, cap a dos quarts d’una del migdia.

La matinal acabarà amb el lliurament de premis que repartirà trofeus als tres primers classificats i per al primer de l’Escola Pompeu Fabra.