Onze noves incorporacions al consistori vilanoví en aquesta legislatura, amb majoria de dones

17 Jun 2019
Ple de Constitucio 2019 - Fotos oficials (220)

ÀLBUM FOTOGRÀFIC
Cliqueu sobre la imatge

En aquest mandat són força les noves incorporacions al consistori vilanoví. Dels 17 regidors que conformen el semicercle del ple vilanoví, 11 s’incorporen en aquest mandat al plenari i 10 ho fan per primera vegada


Eleccions Municipals 2019

Àrea informativa dedicada


Són 5 els nous regidors que han entrat pel PSC. El partit encapçalat per Noemí Trucharte torna a comptar amb la regidora Eva Vadillo i estrena com a regidors a: Francesc Xavier Sala, Carlota Silva, Rafael Gabarri, Susana Gutiérrez i Laura Pavón. Francisco José Saucedo ja havia estat al govern amb Joan Vich, com a regidor de Comunicació i Promoció Econòmica.

El partit de Vanesa González, V365, comptarà amb la veterania de Pepita Còdol i amb la nova incorporació dels números 2 i 3 de la llista: Aitor Centelles i Alicia Plaza.

A ERC els tres regidors s’estrenen al consistori: el portaveu, Marc Bernáldez, la número 2, Glòria Vilà, i el número 3, David Roig.

Els regidors de VA! i Junts x Vilanova repeteixen mandat: Francisco Palacios, sol al capdavant de VA!, i Jordi Barón, també sol en representació de Junts x Vilanova.

9 dones al nou plenari de Vilanova del Camí

La fotografia del recent constituït consistori vilanoví no només recull cares noves, sinó també una majoria de rostres de dona. Aquesta és la primera vegada que el consistori vilanoví tindrem majoria de dones: 9, enfront 8 regidors.

Vilanova del Camí també torna a tenir una dona al capdavant de l’alcaldia. A l’abril de 2014 Vanesa González va ser la primera a estrenar aquest càrrec, en un relleu històric del socialista Joan Vich, i el va ocupar fins el febrer de 2017 quan Noemí Trucharte va aconseguir fer-se amb l’alcaldia.

Aquest mandat, Trucharte torna a repetir com alcaldessa i en representació de la força més votada.

Al plenari hi haurà 5 dones del PSC: Noemí Trucharte, Eva Vadillo, Carlota Silva, Susana Gutiérrez i Laura Pavón;  3 de V365, Vanesa González, Alicia Plaza i Pepita Còdol, i 1 d’ERC, Glòria Vilà.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by