Paco Hernández és el gerent del bar La Plaça, un establiment molt jove, només fa tres anys que va obrir portes al bell mig del municipi. Aprofitant que tenia un local comercial en el carrer Santa Llúcia, en Paco va llançar-se a l’aventura d’obrir un bar. Volia un espai tranquil i familiar amb una imatge agradable i un tracte proper però acurat. I així, va néixer la Plaça, un bar on s’ofereix una àmplia gamma de serveis: esmorzar, dinar, sopar i tapes.
La terrassa, diu Paco Hernández, és un dels valors afegits del negoci. Es tracta d’un espai de proporcions generoses que es pot utilitzar tant a l’hivern com a l’estiu i que és ideal per anar amb nens, sobretot a l’estiu, diu Hernández, “perquè poden jugar a la plaça sense cap perill doncs el carrer Santa Llúcia és únicament per a vianants”.
Una de les màximes del Paco de la Plaça, que és com se’l coneix popularment, és la qualitat dels productes que serveix. “Estan triats i testats” diu orgullós. A la carta de La Plaça hi podem trobar gran varietat d’entrepans, torrades amb ibèric, per exemple, un dels plats dels què en Paco se sent més satisfet, i també tapes. No tenen una llarga llista de platets perquè prefereix ser una mica més selectiu i oferir únicament productes de qualitat. Tot i així en tenim per triar i remenar: Des de les més clàssiques com els callos i la freixura a los sevillanitos, “que tenen molta sortida”, ens explica.
Paco Hernández assegura que “a La Plaça, qualitat i preu van de la mà”. “Cal ser competitius però cuidar fins el darrer detall”, diu. “Tampoc m’agrada tancar els menús, explica, prefereixo fer-los a mida, perquè m’agrada que el client pugui decidir què vol i com ho vol”.
El gerent del bar La Plaça assegura que té tres fites: oferir un bon servei, que tot estigui net i ordenat i ser honest amb els clients. “Un client satisfet és la millor publicitat que pots contractar perquè sempre t’aporta nova clientela”.
Com a valor afegit, en Paco, ens recorda que ofereix als seus clients un tiquet de 30 minuts gratuïts per aparcar al pàrquing municipal. Una avantatge si has de fer un café o qualsevol altre àpat sense haver de patir per on deixes el cotxe.
La Plaça no farà vacances a l’estiu, així és que podreu seguir gaudint de la seva cuina durant els mesos de juliol i agost.