Pere Soler assoleix el 6è Dan de Nihon Taijitsu | ÀUDIO

03 Jul 2019

El passat dissabte 29 de juny, al Centro Deportivo Municipal Daoiz y Valverde seu de la Federación Madrileña de Karate s’han realitzat els exàmens oficials fins a cinturó negre sisè dan de la Real Federació Espanyola de Karate

Pere Soler
Pere Soler

Budokan Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Un total de 23 candidats vinguts de Madrid, Castella la Manxa, Aragó, Andalusia i Catalunya es varen desplaçar a la capital espanyola per realitzar les proves de nivell de què constava l’examen.

El tribunal estava format pel director tècnic de la RFEKDA el mestre Agustín Martin 8è Dan, i els mestres Javier Moreno, 7è Dan, i Javier Garcia, 7è Dan.

Dissabte, a les 9 del matí, es va iniciar les proves del candidats en ordre ascendent. L’examen de 1er Dan fins a 4rt Dan consta de de sis apartats: Kihon (tècniques fonamentals), Katas (formes de moviments), Tècnica de base (alliberar-se d’agafades), Defensa personal, Randoris (defenses amb múltiples atacants), Teoria i nomenclatura. El de 5è i 6è Dan, consta de realitzar una tesina d’un aspecte del Nihon Taijitsu i la seva defensa teòrica pràctica.

En Pere Soler va presentar un tesina d’investigació biomecànica sobre la importància del paral·lelisme d’eixos en l’eficàcia de les tècniques en la defensa personal. Aquesta investigació realitzada durant dos anys amb alumnes del Budokan Vilanova, s’ha portat a terme amb una metodologia d’anàlisi i conclusions amb tres tipus de morfologies diferents. Després d’una hora exposant i defensant la seva investigació el tribunal el va considerar apte per 6è Dan de Nihon Taijitsu.

En proper cap de setmana Pere Soler i el seu equip de monitors i mestres vinguts d’arreu d’Espanya ha organitzat a Vilanova del Camí el Campus Samurai Kids de Nihon Taijitsu on participaran més de 100 nens vinguts de diversos punts d’Espanya.

Aquest Campus ha estat possible gràcies a l’Ajuntament de Vilanova del Camí, que ha facilitat el suport del Servei d’Esports, i també gràcies al patrocinador Grup Koala que ha apostat per aquest projecte de formació i convivència mitjançant el Nihon Taijitsu.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by