Policia i Bombers col·laboren en el rescat d’un home de 91 anys que ha estat evacuat en helicòpter des d’Els Esgavellats

07 Set 2018

rescat conjunt policia i bombers 7set18 (1) v02


La Policia Local de Vilanova del Camí i el Bombers de la Generalitat de Catalunya han col·laborat aquest divendres al matí en el rescat d’un home de 91 anys que ha patit un desmai a la zona d’Els Esgavellats


L’home, d’avançada edat i afectat de diabetis, passejava amb la seva filla per aquesta zona natural de Vilanova quan s’ha sentit indisposat i ha perdut el coneixement. La filla ha donat l’avís al 091 des d’on han activat els serveis necessaris per atendre l’emergència: Policia Local, ambulàncies i Bombers.

La primera tasca i la més complicada, segons expliquen des de la Policia Local vilanovina, ha estat trobar l’home i la seva filla, ja que l’accés a la zona d’Els Esgavellats és força difícil i del tot impossible amb vehicles rodats. De fet, han trigat més de 20 minuts a trobar-los, segons informen des de la Policia Local.

Els Bombers han fet una primera assistència al lloc dels fets però finalment ha estat necessària la intervenció d’un helicòpter que ha traslladat l’home fins a l’Hospital d’Igualada.

Segons fonts policials, en el moment del trasllat en helicòpter, l’home estava conscient però desorientat.


1
Hola 👋
Aquest es el WhatsApp de Ràdio Nova.
Et podem ajudar?
Powered by