Promoció Econòmica ha portat a terme 6 accions formatives per a persones emprenedores i petites empreses

15 Jul 2019
FOAP formacio ocupacional Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals (1)

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha realitzat 6 accions formatives durant aquest any, dirigides a persones emprenedores i petites empreses on han assistit un total de 74 participants al Centre d’Innovació Anoia


Promoció Econòmica Ajuntament de Vilanova del Camí

Àrea informativa dedicada


Com a Centre Local de Serveis a les Empreses (CLSE) es vol donar suport i assessorament en la creació i consolidació d’empreses i comerços, i en aquest sentit, s’ofereixen aquestes accions formatives i tallers posant a l’abast una serie d’activitats variades per als diferents professionals. S’han portat a terme els següents cursos: 10 coses ++ que els autònoms han de saber i ningú els hi explica, Com contractar amb el sector públic, Metodologies àgils per innovar a l’empresa, Desenvolupant idees de negoci ecològiques, Taller pràctic de protecció de dades i Utilització del certificat digital, signatura i facturació electrònica a l’empresa.

Els cursos han estat organitzats per l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona i el suport de la Generalitat de Catalunya dins el Programa Catalunya Emprèn per un cost total de 4.180€.

De cara el setembre es reemprendran els tallers formatius amb una programació que es pot consultar en el web municipal www.vilanovadelcami.cat

El repte de trobar una feina

Durant aquest primer semestre del 2019, el Servei d’Orientació Laboral de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha realitzat 2 tallers “Com trobar ofertes de treball?” i “Tinc més de 45 anys i no tinc feina, què faig?” amb la participació de 20 persones. Aquest és un servei que ofereix suport i acompanyament a les persones en el seu procés de recerca de feina, promovent la seva inserció laboral.

Els cursos han estat organitzats per l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona per un cost total de 2.650€.

Recordem que el Servei d’Orientació Laboral disposa del Club de Feina, un espai obert els dilluns i els dijous de 9 a 13h, on hi pots trobar eines i recursos de suport a la recerca de feina: ordinadors amb accés a Internet, un recull actualitzat d’ofertes laborals, de cursos i formació i també l’ajuda i suport d’un tècnic/a orientador/a.

El mes d’octubre està previst realitzar el curs de “Prepara’t per al Certificat ACTIC (nivell 2)” i al novembre “Com crear un perfil a Linkedin i que sigui atractiu”.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al Centre d’Innovació Anoia, al carrer dels Impressors, 12 o bé al telèfon 93 805 44 11 (extensió 5) o al correu electrònic peconomica@vilanovadelcami.cat.
Una altra opció d’inscripció, per a qualsevol de les propostes formatives, és de manera telemàtica a www.vilanovaenlinia.cat.