Promoció Econòmica inicia un nou curs per a persones emprenedores i petites empreses

15 Nov 2018
Final cursos emprenedors Promo Eco nov 2018

Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí va iniciar, el passat dilluns 5 de novembre, el curs “Eines gratuïtes al núvol d’Internet per gestionar la teva empresa”. Conèixer, entendre i aprendre a utilitzar aquestes noves eines és fonamental per a reduir costos, augmentar la productivitat i aprofitar al màxim les potencialitats del núvol

Aquesta activitat l’imparteix Fabio Bugalla de Etáctica Proyectos Digitales, SL i va dirigida a persones autònomes, gestores de micro, petites i mitjanes empreses. Una desena d’alumnes s’estan formant en aquestes eines, fins el 19 de novembre.

Aquest, és l’últim, d’un seguit de cursos organitzats per l’Ajuntament de Vilanova del Camí amb el cofinançament de la Diputació de Barcelona i el suport de la Generalitat de Catalunya dins el Programa Catalunya Emprèn.

Durant aquest any s’han realitzat 9 accions formatives per tal de donar eines de venda a les xarxes socials i per internet, eines per desenvolupar el talent emprenedor, eines comunicatives per a les persones emprenedores i empresàries, aspectes fiscals, comptables i de facturació i, finalment eines gratuïtes per millorar la gestió empresarial. Han assistit a aquestes formacions unes 135 persones.